Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Maija beigās Biķerniekos atkal viesosies "Monster Truck"

LETA, 24.05.2007. 09:30

31.maijā Rīgā, Biķerniekos, notiks "Monster Truck" šovs "Kuusakoski Monster Mania 2007", kura laikā notiks arī viens no "Monster Truck" Eiropas čempionāta posmiem.
Maija beigās Biķerniekos atkal viesosies "Monster Truck"

Galerijas:

Pasākumā varēs vērot sešas labākās Eiropas "Monster Truck" automašīnas un pārsteidzošo "Freestyle" motokrosa (FMX) paraugdemonstrējumus labāko Somijas braucēju izpildījumā, kuri skatītājiem demonstrēs pārsteidzošus trikus - salto, neticamus lēcienus un atmuguriskus lēcienus pat 22 metru tālumā.

Biķerniekos "Kuusakoski Monster Mania" šovā piedalīsies jau skatītāju iemīļotās "Monster Truck" automašīnas - "Bigfoot 17" ("Lielā pēda"), "Lil Devil" ("Mazais velnēns"), "Red Dragon" ("Sarkanais pūķis"), "Swamp Thing" ("Purva radījums"), "Monstrous" ("Monstrs") un "Slingshot" ("Katapulta").

Tā kā sacensības Rīgā būs arī Eiropas čempionāta posms, tad ikviens no braucējiem tām īpaši gatavojas, lai rādītu vislabāko sniegumu un gūtu uzvaru paralēlās skriešanas un brīvā stila disciplīnās, norādīja Brinkmane.

Šogad "Kuusakoski Monster Mania" šovs solās būt vēl interesantāks un aizraujošāks par pagājušā gadā Rīgā notikušo "Monster Truck" pasākumu. Šovs būs "Monster Mania" Eiropas tūres sastāvdaļa, kuras ietvaros līdzīgi pasākumi notiks Čehijā, Lietuvā, Igaunijā un Somijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV