Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Bauskas posma dalībnieku saraksts turpina papildināties!

easyget.lv, 24.05.2007. 10:05

Vēl tikai divas dienas palikušas līdz Bauskā, „Mūsas” trasē, sāksies šī gada lielākais autosporta notikums – Eiropas čempionāts autokrosā. Pēdējā mirklī saņemti vēl pāris pieteikumi sacensībām, kuras jau tā solās būt pašas apmeklētākās Bauskas sacīkšu vēsturē.
Bauskas posma dalībnieku saraksts turpina papildināties!
Šobrīd sacensībām pieteikušies jau 75 dalībnieki, no kuriem 55 startēs Eiropas čempionāta posmā, bet 20 – „Rīgas Brīvostas kausa izcīņā” nacionālajā klasē. Pēdējā brīdī saņemti pieteikumi no igauņa Valdura Reinsalu, kurš startēs ar Ford Focus automašīnu nacionālajā klasē, kā arī lietuvieša Ričarda Savicka, kurš ar Ford Escort automašīnu pievienosies „Divīzija 1” dalībnieku pulkam. Tādējādi 24 sportisti „Mūsā” brauks bagiju klasē „Divīzija 3A”, 20 dalībnieki būs nacionālajā klasē, 18 – „Divīzijā 1”, bet 13 – „Divīzijā 3”.

„Mani patīkami pārsteidz kuplais dalībnieku skaits. Turklāt mums tiešām ir lielas cerības ieraudzīt uz starta visus šos sportistus, jo viņi visi ir atsūtījuši pieteikuma anketas un vēl neviens no dalības sacensībās nav atteicies,” stāsta sporta kompleksa „Mūsa” īpašnieks Edgars Maišelis. „Varu garantēt, ka skatītājiem Bauskas autokross būs lielisks šovs un šis patiešām būs autosporta notikums numur viens Latvijā!”

No 55 sportistiem, kuri piedalīsies Eiropas čempionātā, 10 pārstāvēs Latviju. Bagiju klasē „Divīzija 3A” savus spēkratus uz starta izripinās Jānis Boks, Guntis Kļaviņš, Arūns Matulēns, Armands Hohfelds, Oskars Justaments, Anatolijs Abramovs un Oskars Eglītis. „Divīzija 1” kategorijā par godalgotajām vietām cīnīsies Aldis Zēbergs un Jānis Bogdanovičs, bet „Divīzijā 3” startēs nenogurdināmais vecmeistars Aleksejs Jalūņins. Nacionālajā klasē no 20 dalībniekiem 17 pārstāvēs Latviju. Galvenie favorīti – brāļi Kristaps un Kaspars Dambji, Aldis un Kristaps Kasparoviči, Ulvis Bujāns, Raimonds Jerāns, Rolands Jaunzems un lietuvietis Žilvins Reiss.

Eiropas autokrosa čempionāta posma „Mūsas” trasē Bauskā ģenerālsponsori ir Latvijas Mobilais Telefons un SEB Unilīzings, bet galvenie sponsori – Neste, Aldaris, Mazda, Alexela, Ipalco Rīga un Mažeiķu Nafta.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV