Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Izlases viesošanās Valmieras 5. vidusskolā un Valmieras domē

easyget.lv, 24.05.2007. 16:00

Latvijas vīriešu volejbola izlasei šodien ir brīvdiena, kuras laikā viņi piedalījās dažādās aktivitātēs. Pulksten 10.30 Latvijas izlase viesojās Valmieras 5. vidusskolā, bet pēc tam pulksten 12.00 izlasi uz pieņemšanu bija aicinājis Valmieras pilsētas mērs Inesis Boķis.
Izlases viesošanās Valmieras 5. vidusskolā un Valmieras domē
Valmieras 5. vidusskolā Latvijas izlases volejbolisti vadīja volejbola treniņu aptuveni trīsdesmit skolas bērniem un atbildēja uz visdažādākajiem jauniešu jautājumiem par profesionālo volejbolu. Spēlētāji jauniešiem rādīja arī volejbola pamatvingrinājumus.

Pēc viesošanās Valmieras 5.vidusskolā Latvijas izlases volejbolisti svinīgā pieņemšanā tikās ar pilsētas mēru Inesi Boķi, Valmieras Volejbola kluba vadītāju Ievu Stiģi. Pasākumā piedalījās arī Latvijas Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis.

Valmieras pašvaldības vadītājs Inesis Boķis, uzrunājot sportistus, sacīja: „Valmiera ir un vienmēr būs atvērta sportam. Mēs ticam un ceram, ka augsta līmeņa sportam Valmiera būs nozīmīga loma.” Viņš vēlēja Latvijas izlasei panākumus un spēkam un izturībai dāvāja saldumu turzu. Savukārt Latvijas volejbola izlase Valmieras mēram Inesim Boķim dāvāja izlases krekliņu ar pirmo numuru.

Volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis klātesošos informēja, ka Vidzemes Olimpiskais centrs un „Arēna Rīga” ir vienīgās sporta bāzes, kas akreditētas Eiropas līgas spēlēm Latvijā, kas norāda uz to atbilstību starptautiskiem standartiem. Viņš arī uzsvēra, ka tik augsta līmeņa volejbola spēles Vidzemē norisināsies pirmo reizi, jo Latvijas volejbola izlase kopš Latvijas neatkarības atjaunošamas pirmo reizi uzņemta Eiropas Līgas komandu saimē. Runājot par izlasi, Sausnītis pauda, ka tā ir jauna, taču izdevies tajā iekļaut spēlētājus, kas profesionālo spēli apguvuši ārvalstu klubos un komandās.

Izlases treneris Raimonds Vilde tikšanās laikā, atzinīgus vārdus veltīja apstākļiem, kādos Latvijas izlase aizvada treniņnometni un gatavojas Eiropas līgas spēlēm jau kopš 7.maija. „Mums ir radīti visi apstākļi, lai normāli trenētos.” Arī sportisti atzina, ka esot gandarījums gatavoties un strādāt, jo ir nodrošināts viss nepieciešamais.

Šodien Latvijas izlases spēlētājiem ir brīvdiena un daļa no puišiem atlikušo brīvdienas daļu izvēlējušies pavadīt savdabīgā veidā – makšķerējot. Liela daļa izlases spēlētāju pēc tikšanās ar Valmieras pašvaldības vadītāju tuvējā makšķernieku veikalā iegādājās visu makšķerēšanai nepieciešamo, ieturēja pusdienas un devās makšķerēt. Cerams, ka šī brīvdiena mūsējiem nāks par labu un jau sestdien viņi būs gatavi pirmajai spēlei Eiropas līgas ietvaros.

Atgādināsim, ka pirmās spēles Eiropas Līgas ietvaros Latvijas izlase aizvadīs jau šo sestdien un svētdien, kad Valmierā – Vidzemes Olimpiskajā centrā sacentīsies ar Slovākijas valsts izlasi.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV