Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latvijas vīriešu handbola izlase dodas uz Zviedriju

handball.lv, 24.05.2007. 16:15

Latvijas vīriešu handbola izlase piektdien dosies uz Zviedriju, kur sestdien un svētdien aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Zviedrijas valstsvienību. Tā būs pirmā pārbaude Latvijas izlasei pirms 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izslēgšanas spēlēm ar Čehiju.
Latvijas vīriešu handbola izlase dodas uz Zviedriju

Diemžēl, spēles ar spēcīgo Zviedrijas izlasi Latvija būs spiesta aizvadīt novājinātā sastāvā. Jau agrāk bija zināms, ka uz Zviedriju nevarēs doties savainotie Aleksejs Kuzmins un Māris Veršakovs. Aleksejs Kuzmins, visticamāk, līdz spēlēm ar Čehiju nebūs pilnībā atlabis, bet par Māri Veršakovu skaidrība varētu būt tuvākajās dienās.

Uz Zviedriju nedosies arī viens no Latvijas izlases līderiem Evars Klešniks, kurš sava kluba Esenes “TuSEM” sastāvā Vācijas 2.bundeslīgas čempionāta pēdējā spēlē guva augšstilba sasitumu. Klešniks ārstēšanos turpina Vācijā, bet Latvijas izlases vadība cer uz viņa palīdzību spēlēs ar Čehiju.

Tāpat uz Zviedriju kopā ar izlasi nelidos arī vārtsargs Helmuts Tihanovs, kurš devies atrādīties uz vienu no Vācijas bundeslīgas klubiem. Mācību dēļ uz Zviedriju nedosies Jānis Glušaks, bet ģimenes apstākļu dēļ uz Zviedriju nedosies Ģirts Lilienfelds. Vēl dēļ mācībām izlases treniņos šoreiz nepiedalās Jānis Grišanovs.

Pēc spēlēm ar Zviedriju Latvijas izlase aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles - 2.jūnijā Baltkrievijā tiksies ar Lietuvu, bet dienu vēlāk turpat arī ar baltkrieviem.

2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas izslēgšanas turnīra pirmo spēli ar Čehijas izlasi Latvijas handbolisti aizvadīs 10.jūnijā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā (Grostonas ielā 6b). Spēles sākums pulksten 18:00 un to tiešraidē translēs arī LTV7.
Atbildes spēli Čehijā Latvijas izlase aizvadīs 16.jūnijā.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm ar Zviedriju: Aleksandrs Babra, Dmitrijs Bražņikovs, Raimonds Šteins; Armands Uščins, Arnolds Straume, Mārtiņs Lībergs, Aivis Jurdžs, Raimonds Trifanovs, Edgars Vadzītis, Elvijs Borodovskis, Jānis Pavlovičs, Ivars Serafimovičs, Andrejs Kuzmins, Ēriks Blūms, Margots Valkovskis, Agris Kušners.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV