Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kā kļūt par izcilu skeitbordistu?

Easyget.lv, 05.11.2013. 16:38

7 vispārīgi pamatprincipi, pie kuriem pieturoties, topošajam skeitbordistam iespējams sasniegt labus individuālos rezultātus un gūt dziļāku izpratni par skeitbordu kopumā.
Kā kļūt par izcilu skeitbordistu?
  1. Pārvari bailes, tomēr esi prātīgs! Tā ir viena no svarīgākajām lietām skeitbordā. Ja baidīsies, tad iespēja, ka Tu izpildīsi labu triku, būs stipri zema. Kāds ir noslēpums, kā lai rīkojas, kā lai pārvar sevi? Pirms dari, apdomā triku kārtīgi, apskati vietu un izdomā, kā to labāk paveikt, tad ieslēdz sevī principu "Dari"!
  2. Nenodarbini sevi ar vienu un to pašu katru dienu! Ātri paliks garlaicīgi. Lai no tā izvairītos, nodrošini sev X faktoru - maini skeitošanas vietas, uzaicini līdzi draugus, klases biedrus, dodies līdzi citiem skeiteriem. Maini apstākļus.
  3. Neierobežo sevi tikai ar skeitparkiem! Izmanto trepes, margas, apmales, dažādās virsmas, skeito it visur, tikai neaizmirsti ievērot sabiedrisko kārtību un paša drošību.
  4. Nebaidies no sāpēm! Nav nekādas nozīmes tam, ka Tu nokriti, mēģinot kaut ko jaunu. Celies augšā un mēģini vēlreiz! Ja gadīsies kāda trauma, Jūsu draugi Jūs par to respektēs. Katrs kritiens padara Tevi izturīgāku.
  5. Skeita dēli ņem līdzi vienmēr un visur. Tu nekad nezini, kad Tev paliks garlaicīgi un tas ir labs mirklis, lai mēģinātu kautko jaunu.
  6. Cik vien vari skeito kopā ar draugiem! Viņi var nofilmēt mirkļus, kad Tu mēģināsi pašus grūtākos un jaunākos trikus. Ja krīti, celies kājās un mēģini vēlreiz līdz triks ir Tavs.
  7. Izzini vairāk par trikiem, kurus mēģināsi apgūt! Centies vispirms tos paveikt domās, tad dari un domā, ka Tu to vari. Ja krīti, celies un dari. Sāpes pāriet, paliek tikai uzvaras.

Ieteikumi publicēti sadarbībā ar www.skeits.lv 

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV