Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas snovborda frīstaila izlase duzsāk jauno sezonu

Easyget.lv, 14.11.2013. 15:10

Latvijas snovborda izlase Freestyle disciplīnā šodien uzsāk 2013./2014.gada sezonu un atbalsta akciju “Flatland Snowboard”, lai gatavotos dalībai Starptautiskās slēpošanas federācijas (FIS) Pasaules kausa posmos un 2014.gada Ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos, Krievijā, informē Latvijas snovborda izlases “Freestyle“ disciplīnā pārstāvis Mārtiņš Kubulnieks.
Latvijas snovborda frīstaila izlase duzsāk jauno sezonu

Lai sagatavotos 2013./2014. gada sezonai, Latvijas snovborda frīstaila izlases līderis Toms Petrusevičs 16. novembrī dosies uz treniņnometni Vistlerā, Kanādā. Tajā Toms gatavosies dalībai divos Pasaules kausa posmos un labu rezultātu gadījumā iegūs ceļazīmi uz Ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos, 2014.gada februārī.

Izlases sportisti Artūrs Cukunde un Artūrs Vasarājs kopā ar izlases treneri Ināru Bīrmani jau 2014.gada 3.janvārī dosies uz Livigno, Itāliju, kur gatavosies FIS Eiropas kausa posmiem Portugālē un Čehijā, kā arī Pasaules kausa posmam Kreicbergā, Austrijā.

Ikviens snovborda atbalstītājs šosezon aicināts atbalstīt Latvijas snovborda frīstaila izlasi un piedalīties akcijā „Flatland Snowboard”.

Foto: Toms Petrusevičs. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV