Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks trešais Rīgas tautas slēpojums Biķernieki

Easyget.lv, 08.01.2014. 15:04

Svētdien, 9.februārī, jau trešo gadu pēc kārtas notiks Rīgas tautas slēpojums „Biķernieki”, kur aicināti piedalīties visu vecumu un sagatavotības slēpotāji gan no Rīgas, gan arī no citām vietām. Slēpojums notiks iecienītākajā slēpošanas vietā Rīgā - Biķernieku kompleksajā sporta bāzē.
Notiks trešais Rīgas tautas slēpojums Biķernieki

Kā jau ierasts, sacensības varēs izbaudīt gan augsta līmeņa sportisti, gan arī brīvā laika slēpotāji, jo būs pieejamas dažāda garuma distances - spēcīgākie slēpotāji varēs sacensties 30km Izturības slēpojumā, citi entuziasti un slēpošanas cienītāji mērosies spēkiem populārākajā – 15km Tautas slēpojumā, bet pašiem mazākajiem dalībniekiem sarūpēts 1km Bērnu slēpojums.

Lētākā pieteikšanās Izturības un Tautas slēpojumiem ir pieejama līdz 12.janvārim – attiecīgi par 10 EUR un 7 EUR. Bērni līdz 12 gadu vecumam varēs reģistrēties Bērnu slēpojumam bez maksas līdz pat 7.februārim. Reģistrējot vismaz 5 cilvēku komandu, visi dalībnieki saņems 20% atlaidi dalības maksai.

Bērniem starts paredzēts plkst. 11:10, bet Izturības un Tautas slēpojuma distanču dalībniekiem būs starts plkst. 12:00. Sacensību centrā dalībniekiem būs pieejams slēpju serviss un slēpju noma. Slēpojumā notiks arī komandu kausa izcīņa Izturības un Tautas slēpojumu distancēs. Īpašas balvas saņems jaunākais un vecākais slēpojuma dalībnieks.

Sniegs un aukstums Rīgā ieradīsies jau šajā nedēļā, tāpēc ziemas sporta veidu cienītāji pavisam drīz varēs kāpt uz slēpēm un gatavoties slēpošanas sezonai. Reģistrācija un sīkāka informācija par sacensībām pieejama Rīgas tautas slēpojuma mājas lapā: www.rigasslepojums.lv.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV