Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Skijoringa sacensības Red Bull Twitch’n’Ride paplašina robežas

Easyget.lv, 31.01.2014. 12:31

Red Bull Twitch’n’Ride skijoringa sacensības šogad met izaicinājumu arī kvadraciklu klasei
Skijoringa sacensības Red Bull Twitch’n’Ride paplašina robežas

16. februārī Cēsīs otro gadu pēc kārtas notiks Red Bull Twitch’n’Ride skijoringa sacensības. Arī šogad notiks balvu izcīņa apvienotajā tautas, mazajā meistaru un lielajā meistaru klasē, norāda Red Bull Latvia pārstāve Ilze Petersone. Šī gada jaunums un izaicinājums – kvadraciklu klase. Kvadraciklu skijoringa sacensības notiks, ja šai disciplīnai būs reģistrējušās vismaz 10 ekipāžas.

Sacensību norises vieta, tāpat kā pagājušogad, ir Glūdas kalna nogāze, kas atrodas pie Cēsu pils parka.
Par trases izbūvēšanu atkal ir parūpējies pieckārtējais pasaules čempions motokrosā blakusvāģiem Artis Rasmanis un šogad tā solīta vēl trakāka. Ir izbūvēti jauni tramplīni un izmainīta arī pati trase.

Lai nevajadzētu stāvēt rindās uz reģistrāciju, www.redbull.lv mājās lapā ir iespējams lejuplādēt reģistrācijas formu un ierasties uz sacensībām jau ar aizpildītiem papīriem. Reģistrācija uz vietas sāksies plkst. 9:00 un noslēgsies 11:30, kad sāksies dalībnieku sapulce.

Red Bull Twitch’n’Ride skijoringa sacensības ir bez maksas gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Nolikums un papildus informācija: www.redbull.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV