Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ekstrēmā sporta sacensības „Simple Session 2014” Igaunijā

Easyget.lv, 07.02.2014. 10:20

No 22. līdz 23. februārim Igaunijā, Tallinā, norisināsies viens no pasaulē populārākajiem ekstrēmā sporta pasākumiem – ikgadējās „Simple Session” BMX un skeitborda sacensības.
Ekstrēmā sporta sacensības „Simple Session 2014” Igaunijā

"Simple Session 2014” sacensības notiks Saku arēnā, lielākajā Igaunijas galvaspilsētas iekštelpu pasākumu hallē, un tajās piedalīsies 180 labākie sportisti no visas pasaules, tai skaitā arī Latvijas. „Simple Session” sacensības, kurās šogad piedalās 80 skeitbordisti un 100 BMX braucēji no 35 valstīm, ir lielākais starptautiskais ekstrēmā sporta pasākums šajā reģionā.

Sacensību dalībnieku sarakstā ir tādi BMX riteņbraukšanas profesionāļi kā Garets Reinoldss (Garrett Reynolds) no ASV, Dens Leisijs (Dan Lacey) no Lielbritānijas, Kevins Perasa (Kevin Peraza) no Meksikas, Drū Bezasons (Drew Bezanson) no Kanādas, Mihails Berans (Michael Beran) no Čehijas un Bruno Hofmans (Bruno Hoffman) no Vācijas. Skeitborda disciplīnā par čempiona titulu sacentīsies tādi pasaulē atzīti sportisti kā Raiens Šeklers (Ryan Sheckler) no ASV, Raiens Dekenzo (Ryan Decenzo) no Kanādas, Gregs Lucka (Greg Lutzka) no ASV, Deivids Gonsaless (David Gonzales) no Kolumbijas, Mikijs Papa (Micky Pappa) no Kanādas un Rio Sejiri (Ryo Sejiri) no Japānas.

Katru gadu šis pasākums pulcē 10 000 skatītāju. Lielākā daļa no tiem ir vietējie iedzīvotāji, bet aptuveni tūkstotis ir ekstrēmā sporta fani no ārvalstīm. „Simple Session” sacensības ir ļoti populāras ne tikai sportisko aktivitāšu dēļ, tās ir slavenas arī ar savu patīkamo gaisotni un atbrīvoto festivāla noskaņu, piecu dienu izklaides programmu, filmu festivāla skatēm un citiem notikumiem.

„Simple Session” organizē jau 14 gadu, un tās ir kļuvušas par vienām no lielākajām un nozīmīgākajām BMX un skeitborda sacensībām pasaulē. Vairākus gadus „Simple Session” ir Eiropas BMX un skeitborda nozīmīgāko sacensību kalendāra augšgalā, ar plašo translāciju, kas ļauj izbaudīt visu BMX un skeitborda dzīvesstila krāšņumu un azartu, ieinteresējot līdzjutējus visā pasaulē.

Biļetes var iegādāties visās valstīs tīmekļa vietnē www.ticketpro.ee.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV