Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šovakar LTV7 plaša Olimpiādes atklāšanai veltīta programma

Easyget.lv, 07.02.2014. 14:19

Šodien, 7. decembrī, pulksten 17.00, stundu pirms svinīgās 2014. gada Ziemas Olimpisko spēļu atklāšanas tiešraides LTV7 ēterā īpaša „Olimpiskā studija” ar vadītājiem Reini Ošenieku un Inesi Vaikuli.
Šovakar LTV7 plaša Olimpiādes atklāšanai veltīta programma

Raidījuma uzmanības centrā Olimpisko spēļu sociālpolitiskie, ekoloģiskie un sportiskie aspekti, kā arī intriga par spēļu atklāšanas niansēm, tērpu tendencēm un prognozēm.

Raidījumā viesosies Latvijas slēpošanas izlases treneris Jēkabs Nākums, Rīgas Stradiņa universitātes profesore Ilga Kreituse un modes mākslinieks Bruno Birmanis. LTV žurnālisti Dāvids Ernštreits, Armands Tripāns un Dīvs Reiznieks Sočos būs sagatavojuši svaigāko informāciju un aktualitāšu atspoguļojumu pirms ceremonijas.

Pēc spēļu atklāšanas ap pulksten 21.20 LTV7 demonstrēs „Olimpisko studiju”, kurā rādīsim atsauksmes, komentārus un debates par ceremonijas norisi. Studijas viesi - radio dīdžejs Andris Freidenfelds un horeogrāfs Agris Daņiļevičs.
Olimpiādes atklāšanas ceremoniju 7. februārī, sākot no pulksten 17.50, televīzijas skatītāji varēs vērot tiešraidē gan LTV1, gan LTV7 kanālā.

LTV7 plaši atspoguļos 2014. gada Ziemas Olimpiskās spēles, kas norisināsies no 7. līdz 24. februārim, pārraidot svarīgākās bobsleja, skeletona, kamaniņu sporta, biatlona, slēpošanas, daiļslidošanas, kalnu slēpošanas, frīstaila, kērlinga, ātrslidošanas, šorttreka un snovborda sacensības. Savus viedokļus, komentārus un prognozes LTV7 raidījumos un tiešraidēs izteiks pieredzējuši sportisti, eksperti, LTV žurnālisti un citi profesionāļi.

Spēļu tiešraides, kā arī olimpiskās ziņas un viedokļi ir pieejami īpašā Olimpisko spēļu mājas lapā sabiedrisko mediju ziņu portālā www.lsm.lv/lv/sochi. Šim notikumam speciāli izstrādāta bezmaksas aplikācija Android un iOs operētājsistēmām ļauj lsm.lv video, audio, bilžu un tekstu saturu lasīt arī mobilajos telefonos, kā arī pieteikties Latvijas sportistu rezultātu notifikācijām. Aplikāciju iespējams lejupielādēt aplikāciju veikalos, meklējot nosaukumu lsm.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV