Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Gulbenē norisināsies Latvijā pirmās spēkavīru sacensības ziemā

Easyget.lv, 14.02.2014. 14:17

Pirmo reizi Latvijā tiks rīkotas spēkavīru sacensības ziemā "Ziemas spēkavīrs", kas norisināsies Gulbenē, Vecgulbenes muižas parkā, 22. februārī no plkst.18:00. Tajās piedalīsies astoņi stiprākie Latvijas vīri, kuri sacentīsies četros vingrinājumos, informē Gulbenes novada domē.

"Tradicionāli spēkavīru sacensības ir norisinājušās vasarā, taču nekad tās nav notikušas ziemā. Esam gandarīti, ka pirmās šāda veida sacensības Latvijā norisināsies pie mums, Gulbenē, un tās tiks rīkotas kā pasākums visai ģimenei. Stiprāko Latvijas vīru noteiks četrās dažādās disciplīnās. Jau astoņi spēcīgākie Latvijas vīri ir apstiprinājuši savu dalību sacensībām. Jāpiebilst, ka šo sacīkšu koordinators ir mūsu pašu spēkavīrs Andris Leišavnieks," informē Gulbenes pilsētas pasākumu organizators, režisors Edijs Frīdenbergs.

Sacensību dalībnieki cīnīsies par pirmo "Ziemas spēkavīrs" titulu.

"Sacensību laikā dalībniekiem būs jāveic četri vingrinājumi - kamanu vilkšana, stafete, motorzāģa turēšana un rallija automašīnas celšana no zemes. Cerams, ka ziema neatkāpsies, un šajā dienā būs gan sniegs, gan arī nedaudz aukstums. Dalību sacensībām ir apstiprinājuši brāļi Kazeļņiki, Artis Plivda, Mareks Leitis, arī gulbenietis Āris Korics un citi spēkavīri. Savukārt tiesnesis būs Dainis Zāģeris," stāsta sacensību koordinators, spēkavīrs Andris Leišavnieks.

Vērot, kā sacenšas stiprākie, aicināti visi interesenti, arī ģimenes ar bērniem, jo ir paredzētas dažādas atrakcijas, izklaides. Pēc pasākuma būs svētku uguņošana, kas veltīta Gulbenes pilsētas 86.gadadienai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV