Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jānim Preisam dubultuzvara – Eiropas un Latvijas čempiona tituls ziemas vindsērfingā

Easyget.lv, 02.03.2014. 18:37

Sestdien noslēdzās Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā 2014, kas no 27.februāra norisinājās Rīgā uz Ķīšezera. Par čempionu tituliem cīnījās braucēji no piecām valstīm, bet ātrākais abās disciplīnās bija pieredzējušais Latvijas braucējs Jānis Preiss, kļūstot par 2014.gada Eiropas čempionu ziemas vindsērfingā.
Jānim Preisam dubultuzvara – Eiropas un Latvijas čempiona tituls ziemas vindsērfingā

Gluds un pietiekami biezs ledus, kā arī mainīgs vēja stiprums nodrošināja ideālus apstākļus trīs dienu garumā, lai dinamiskās sacensībās noteiktu Eiropas un Latvijas čempionu ziemas vindsērfingā. Ātrākais un prasmīgākais izrādījās Latvijas braucējs Jānis Preiss, kurš Eiropas čempiona titulu iegūst jau otro reizi, trīsreiz bijis arī pasaules čempions un veiksmīgi startē vindsērfinga sacensībās vasarā.

Veiksmīgie starti Jānim Preisam nodrošināja arī Latvijas čempiona titulu ziemas vindsērfingā kursa un slaloma disciplīnā, bet otrajā un trešajā vietā attiecīgi ierindojās Aleksandrs Ļeontjevs un Kristaps Keidāns.

„Pirms sacensībām rūpīgi tām gatavojos, pielāgojot un uzlabojot inventāru, lai būtu labāki rezultāti. Prieks, ka ieguldītais darbs ir attaisnojies! Laika apstākļi bija ziemīgāki nekā iepriekš gaidījām, tāpēc sacensības noritēja ļoti veiksmīgi,” pastāstīja Jānis Preiss.

Eiropas čempionātu ziemas vindsērfingā 2014 (Winter Windsurfing European Open Championship 2014 – WWEO2014) organizēja „Vindsērfinga klubs 360”.

Vairāk informācijas par WWEO2014: www.winterwindsurf.com
Vairāk informācijas par Latvijas čempionātu: www.vindserfings.lv

Rezultāti

WWEO2014
Kursa disciplīna kopvērtējumā

1.Jānis Preiss LAT
2.Giedrius Liutkus LTU
3.Aleksandrs Ļeontjevs LAT

WWEO2014
Slaloma disciplīna kopvērtējumā

1.Jānis Preiss LAT
2.Aleksandrs Ļeontjevs LAT
3.Giedrius Liutkus LTU

Latvijas čempionāts ziemas vindsērfingā
Kursa un slaloma disciplīna kopvērtējumā

1.Jānis Preiss LAT
2.Aleksandrs Ļeontjevs LAT
3.Kristaps Keidāns LAT

Foto: Jānis Preiss. Foto (c) Ivo Blūms

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV