Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

“Latvijas snovbordistu čempionāts” interesentus pulcēs piekto gadu

Easyget.lv, 04.03.2014. 15:07

“Latvijas snovbordistu čempionāts” šogad svin piecu gadu jubileju. Cīņa par labākā Latvijas snovbordista titulu norisināsies sestdien, 8. martā, Milzkalnā uz šobrīd Latvijā lielākā step-up tramplīna. Tās būs pirmās un arī noslēdzošās šīs sezonas snovborda sacensības.
“Latvijas snovbordistu čempionāts” interesentus pulcēs piekto gadu

Piektā “Latvijas snovbordistu čempionāta” koncepts būs īpašs, proti, sacensību pirmā daļā uzsvars tiks likts uz braukšanas stilu, jo rotācijas būs limitētas līdz 540° grādu apgriezieniem, savukārt finālos braucēji varēs izmantot pilnu triku arsenālu, līdz ar to skatītāji var sagaidīt arī dubultos salto.

Kalna vidusdaļā notiks arī rail jam jeb sacensības uz trīs iespaidīgām metāla konstrukcijām, kas simulē ielu kāpņu margas un atrodas speciāli veidotā īpaši stāvā kritumā.

Līdz šim “ceļojošo kausu” pie sevis glabājuši tādi snovbordisti kā Ģirts Laube, Voldemārs Siliņš un divkārtējais čempions Valters Ošnieks. “Latvijas snovbordistu čempionāta” piektajā gadadienā par jaukām un speciālās balvas ir sagādājuši vietējie Latvijas ražotāji „Aita”, „Labietis”, „Maita”, ”Lokalboards” un Milzkalns.

Šobrīd meteoroloģiskās prognozes pieļauj saulainu laiku, sniegs Milzkalnā netrūkst un čempionāts neietekmēs ikdienas slēpošanas norisi, taču visi ir laipni aicināti brīvi svinēt 8. martu, izmantojot uz kalna pieejamos BBQ, lai uzgrilētu līdzpaņemtos gardumus un noslēgtu sezonu. Savukārt pasīvajiem sportistiem būs iespēja pasākumu vērot tiešraidē www.milzkalns.lv.

“Latvijas snovbordistu čempionāta” programma:

  • 11:00 dalībnieku reģistrācija
  • 12:00 Kvalifikācija
  • 14:00 Rail Jam
  • 15:00 Fināls

Dalības maksa/ pacēlāja biļete 10€.

Papildus info: https://www.facebook.com/latsnovcemp

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV