Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rallija supersprints turpināsies Biķernieku trasē

Easyget.lv, 01.04.2014. 16:47

Ar sacensībām 13.aprīlī trasē turpināsies LAF SAK Latvijas čempionāta un FREKO kausa izcīņas rallija supersprintā standarta un sporta automašīnām sezona. Tāpat kā šī gada pirmās sacensības, arī otrais posms „Pavasaris Biķerniekos” norisināsies Rīgā, Biķernieku trasē.
Rallija supersprints turpināsies Biķernieku trasē

Pēc pirmā posma kopvērtējuma līderis FWD 1600 klasē ir Modris Žentiņš, RWD – Aigars Tīdmanis, 2 WD klasē- Varis Žentiņš, 4 WD ieskaitē - Valts Zvaigzne, 4 WD+ klasē Vigo Rubenis, 2 WD Open - Zigmārs Lapa, 4 WD Open - Andris Puriņš, VAZ Historic Open - Raivis Grīnfelds, savukārt ātrākais U18 (junioru) ieskaitē ir Ģirts Ozoliņš.

Lai piedalītos cīņā par ieskaites punktiem kopvērtējumā, ir nepieciešams saņemt gada licenci.

LAF Standarta automobiļu komisija (SAK) atgādina rallija supersprinta dalībniekiem, ka ar šo gadu SAK datu bāze tiek veidota elektroniski, tādēļ sportisti tiek lūgti gada licencei pieteikties savlaicīgi, iesniedzot visus nepieciešamos dokumentus (pieteikums gada licencei atrodams Latvijas Automobiļu federācijas mājas lapā).

Dalībnieki, kas būs pieteikušies „Pavasarim Biķerniekos” līdz 6.aprīlim , dalības maksa ir EUR 50, reģistrējot savu pieteikumu pēc 6.aprīļa - EUR 60.

Reģistrācija sacensībām notiek interneta vietnē www.4rati.lv sadaļā „Supersprints” turpat atrodams arī sacensību nolikums, jau pieteikušos dalībnieku saraksts, kā arī 2014.gada kopvērtējums rallija supersprintā pēc 1.posma.

Rallija supersprints „Pavasaris Biķerniekos” tiek rīkots ar Biķernieku kompleksās sporta bāzes atbalstu.

Foto: Rallija supersprints. Foto (c) Dace Janova

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV