Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tuvojas Latvijas Dragreisa čempionāta jaunā sezona

Easyget.lv, 03.04.2014. 15:29

Lēniem un pārliecinošiem soļiem tuvojas jaunā Latvijas Dragreisa čempionāta sezona. Organizatores pubicē 2014. gada kalendāru un nāk klajā ar pozitīviem jaunumiem.
Tuvojas Latvijas Dragreisa čempionāta jaunā sezona

“Šogad aktīvi strādājam pie tehniskiem uzlabojumiem pasākumu laikā, kā arī ziemā tika kārtīgi pastrādāts pie ārvalstu dalībnieku piesaistes. Šo sezonu redzam stabilu, saplānotu un uz izaugsmi tendētu,” stāsta sacensību organizatore Jolanta Jermacāne.

Jau šobrīd dalību sacensībām ir pieteikuši dalībnieki no Somijas, Igaunijas, Lietuvas un Zviedrijas.

2014. gada jaunums ir Latvijas - Lietuvas Dragreisa čempionāts, kas norisināsies Lietuvā.

“Mūsu mērķis ir attīstīt dragreisu plašākos apmēros un sadarboties ar Igaunijas un Lietuvas Dragreisa čempionātu organizatoriem, apmainoties ar pieredzi un organizējot kopīgus čempionātus,” komentē sacensību direktore Ieva Čerņajeva.

2014. gada sacensību kalendārs:

  • 31. maijs - 1. jūnijs: Igaunija, Haapsalu
  • 14. - 15. jūnijs: Lietuva, Kazlu Ruuda
  • 6. jūlijs: Biķernieki
  • 2. - 3. augusts Ventspils
  • 6. septembris: Biķernieki

Ventspilī Latvijas Dragreisa čempionāta iepriekšpēdējais posms norisināsies pilsētas svētku ietvaros, tādēļ ikviens skatītājs varēs izbaudīt pilsētas svētku programmu un klātienē aplūkot jaudīgākās Baltijas automašīnas.

Vairāk par sacensībā un sporta veidu ikviens interesents varēs uzzināt izstādē ‘’Auto Exotica 2014’’ no 11. līdz 13. aprīlim Ķīpsalā

Foto no Dragreisa čempionāta arhīva

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV