Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Labākās Eiropas monster truck automašīnas LIDO atpūtas centrā

easyget.lv, 30.05.2007. 14:45

Vēl tikai 30.maijā LIDO atpūtas centrā no plkst. 11:00 – 21:00 ir iespējams apskatīt monster truck automašīnas, kas 31. maijā piedalīsies šovā Kuusakoski Monster Mania 2007.
Labākās Eiropas monster truck automašīnas LIDO atpūtas centrā

Galerijas:

Visas dienas garumā ikviens interesents var apskatīt monster truck automašīnas, kas piedalīsies Eiropas Monster Truck sacensībās. No plkst. 18:00 – 21:00 būs iespējams satikt šo automašīnu vadītājus un veidotājus, kas var interesentiem izstāstīt par šo automašīnu uzbūvi un īpatnībām, viņu pieredzi sacensībās un ceļu līdz šim sporta veidam. Iespējams iegūt autogrāfus un fotografēt iespaidīgas fotogrāfijas. Varēs piedalīties konkursos, kuros iespējams laimēt biļetes uz pasākumu Biķerniekos!

Monstri, kas skatāmi LIDO atpūtas centrā Rīgā ieradušies, lai piedalītos Kuusakoski Monster Mania 2007 šovā, kas notiks 31. maijā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Monster Mania pasākumā piedalīsies arī labākie Somijas Freestyle motokrosa braucēji, kas visus pārsteigs ar elpu aizraujošiem trikiem.

Lai savām acīm ieraudzītu monstru grandiozos izmērus, dzirdētu to rūkoņu, 30. maijā aicinām visus apmeklēt LIDO atpūtas centru Krasta ielā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV