Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latvijas izlases kadeti iesildās ar uzvarām

Gatis Kreceris, 09.04.2007. 10:00

Vakar Rīgas 49. vidusskolā Latvijas kadetu izlase aizvadīja savu otro pārbaudes spēli, kurā atkārtoti tikās ar Igaunijas kadetu izlasi un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0 (25:20, 25:19, 25:17). Šī bija pēdējā Latvijas jauno volejbolistu pārbaudes spēle pirms Eiropas Kadetu volejbola čempionāta finālturnīra.
Latvijas izlases kadeti iesildās ar uzvarām

Galerijas:

Atgādināsim, ka pirmajā šo abu komandu duelī Latvijas kadeti Igauņus apspēlēja ar 3:1.

Vakar maču abas komandas iesāka līdzīgi, taču pirmā seta turpinājumā sāka izpausties Latvijas kadetu pārsvars. Mūsu jaunie volejbolisti viesus no Igaunijas turēja 4-5 punktu attālumā, neļaujot pietuvoties rezultātā. Seta beigu daļā Latvijas jaunie kadeti uzvaru no rokām neizlaida un pirmajā setā varēja svinēt uzvaru ar 25:20.

Arī otrais sets iesākās līdzīgi kā pirmais. Seta sākumā abas komandas spēlēja ļoti līdzīgi un nevienai no komandām ievērojamu pārvaru iekrāt neizdevās. Seta vidusdaļā mūsu komanda veica nelielu izrāvienu un savu pārsvaru nosargāja līdz otrā seta beigām. Mūsu komanda veiksmīgāk cīnījās gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, kas, protams, nesa augļus. Otro setu Latvijas komanda uzvarēja ar 6 punktiem 25:19.

Jau trešā seta sākumā iezīmējās Latvijas komandas pārsvars, mūsu komanda skaidri lika noprast, kura komanda Lieldienu pēcpusdienā šajā cīņā ir favorīte. Seta vidusdaļā mūsu komanda bija ieguvusi jau 7 punktu pārsvaru, tādejādi sperot soli tuvāk uzvarai setā un visā mačā. Seta beigās nekas būtiski nemainījās un mūsu jaunie volejbolisti varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 25:17 un visā spēlē ar 3:0.

„Latvijas kadetu izlase” – „Igaunijas kadetu izlase” 3:0 (25:20, 25:19, 25:17)

Šodien agri no rīta Latvijas kadetu izlase devās uz Austriju, kur no 11. līdz 16. aprīlim risināsies Eiropas Kadetu čempionāta finālturnīrs. Latvijas izlase ielozēta A apakšgrupā, kur viņu pretinieki būs Beļģijas un Polijas jaunie volejbolisti. Ceturtdaļfinālam kvalificēsies grupas pirmo divu vietu ieguvēj komandas.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV