Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Latvijas handbolisti pārbaudes spēlē zaudē Baltkrievijai

LETA, 03.06.2007. 13:20

Latvijas vīriešu handbola izlase, gatavojoties 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas "play off" spēlēm ar Čehiju, šodien Minskā pārbaudes spēlē pēc ar 27:33 (16:17) zaudēja Baltkrievijas izlasei.
Latvijas handbolisti pārbaudes spēlē zaudē Baltkrievijai
Arī estdien Latvijas handbolisti pārbaudes spēlē ar 28:32 zaudēja Lietuvai.

Latvijas izlasei šī būs pēdējā pārbaude pirms spēlēm ar Čehiju.

Jau ziņots, ka pagājušās nedēļas nogalē Latvijas handbolisti aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Zviedriju un abās spēlēs piedzīvoja zaudējumus – ar 28:39 (11:18) un ar 27:31 (12:15).

Traumas dēļ Latvijas izlases sastāvā nav Aleksejs Kuzmina un Evara Klešnika. Pēdējais komandai pievienosies 3.jūnijā. Darba dēļ kopā ar izlasi uz Baltkrieviju nedodas Jānis Glušaks, savukārt Mārtiņam Lībergam Vācijā ir mācības un viņš Latvijā atgriezīsies nākamās nedēļas vidū.

2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas "play off" turnīra pirmo spēli ar Čehijas izlasi Latvijas handbolisti aizvadīs 10.jūnijā Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā. Spēle sāksies plkst.18 un to tiešraidē translēs arī LTV7.

Atbildes spēli Čehijā Latvijas izlase aizvadīs 16.jūnijā.

Latvijas izlases sastāvs spēlēm Baltkrievijā: Helmuts Tihanovs, Aleksandrs Babra, Dmitrijs Bražņikovs; Armands Uščins, Arnolds Straume, Aivis Jurdžs, Raimonds Trifanovs, Edgars Vadzītis, Māris Veršakovs, Elvijs Borodovskis, Ģirts Lilienfelds, Jānis Pavlovičs, Ivars Serafimovičs, Andrejs Kuzmins, Margots Valkovskis, Agris Kušners.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV