Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

GE Money Streetball Jūrmalā

easyget.lv, 04.06.2007. 15:45 | komentāri (4)

Šodien sākas reģistrācija uz GE Money Streetball Jūrmalas posmu, kas šo sestdien 9.jūnijā notiks Dzintaru pludmalē.
GE Money Streetball Jūrmalā

Galerijas:

Reģistrācija uz Jūrmals posmu iespējama līdz trešdienai no pulksten 15:00 līdz 19:00 Nike Citysport veikalā Rīgā, Blaumaņa ielā 17, taču on-line reģistrācija interneta portālā www.darijums.lv ir pieejama līdz ceturtdienas pulksten 11:00.

Iepriekšējais GE Money Streetball posms notika pagājušo sestdien Jelgavā, kur savā starpā sacentās vairāk nekā 150 komands. Pasākuma laikā skatītājus priecēja ne tikai spēlētāju sniegums, bet arī dažādi šovi un konkursi. Lielu populāritāti skatītāju vidū un pamatotas ovācijas izpelnījās basketbola Nike freestyle sacensības, aizraujošas cīņas ritēja GE Money atbalstītājā trīs punktu metienu konkursā, par īpašu šovu bija parūpējušies Nike atbalstītie Larocca dance dejotāji, kas vienkāršākus deju soļus mācīja arī sanākušajiem skatītājiem. Par īpašu uzmanību daiļā dzimuma spēlētājām bija parūpējies veikalu tīkls Ibero un par jaunāko grupu spēlētāju atvēsināšanu TIO saldējums.

Līdzīgi kā Jelgavā arī Jūrmalā ir paredzēti dažādi konkursi un priekšnesumi, piemēram, Amigo karsējmeiteņu konkursi, TIO Le parkour paraugdemonstrējumi, GE Money trīs punktu metienu konkursi, Hedonia konkurss meitenēm, Boheme futbola bumbas speršanas konkurss.

Šī gada ielu basketbola čempionātā par balvu fondu ir parūpējušies tādi uzņēmumi kā GE Money, Nike, TIO, 100% sports, Amigo, Boheme, High Sierra, Isic. Uzvarētāji balvās saņems vērtīgu sporta aprīkojumu vai dāvanu kartes. Par veicināšanas balvām būs parūpējušies uzņēmumi Hedonia 55 un deju klubs Essential (nodrošinās VIP ieejas kartes tajās grupās, kur uzvarētāji vecāki par 21 gadu). Par pārsteigumu katrā posmā spēlējošajām meitenēm būs parūpējies uzņēmums Ibero. Līdzīgi kā pagājušajā gadā īpašs pārsteigums sagaida arī visus jaunākās grupas spēlētājus.

GE Money Streetball notiek vasarā, dažādās Latvijas pilsētās, kur komandas dažādās vecuma grupās sacenšas par čempiona titula iegūšanu. Katrā posmā komandām tiek piešķirts izcīnīto punktu skaits atbilstoši izcīnītajai vietai. Par čempioniem tiek pasludināta tā komanda, kas kopvērtējumā izcīna lielāko punktu skaitu atbilstoši nolikumam.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV