Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Komentāri rakstam: Arestēti basketbolista Sanda Valtera īpašumi

jaunākie augšā

Aha 17.07.2008. 23:56

Nu neznaju-ja tipa firmas bugalter liguma radits ka nodevu maxas atbildigs,tad kapec cilvekam jadoma?Pasnodarbinatiem laikam iennod.atrekina pirms izmaksas,ja viena vieta ilgl strada

jauki! 09.07.2008. 12:00

Nu gan atradushi slikti finansētu personu!!!

fans 08.07.2008. 15:32

Kas tas par murgu Latvijā? Valters nav vienīgais. Ir daudzi talantīgi, spējīgi cilvēki. Gan sportisti, gan mākslinieki un citu nozaru pārstāvji. Kuriem problēmas ir tieši ar finansējumu! Mums tā jau ir maz šo talantu un tos pašus vēl gribam pazaudēt. Valteram vienīgais par ko ir jāuztraucās - kā iemest bumbu grozā.

Kārtējo reizi latvieši parāda to, ka domāšanas proces notiek ar dibenu. Skatos, ka tagad stilīgi ir dzīvot šodienai un par nākotni sākt uztraukties tikai tad, kad esi bomzis uz ielas.

Tapēc arī mani neizbrīna kapēc liela daļa Latvijas jaunatnes ir Īrijā, Anglijā, Amerikā un visur citur. Piemirsu, ka tas nevienu neuztrauc.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV