Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Foto no Foto orientēšanās sacensībām

Gatis Kreceris, 06.06.2007. 11:00 | komentāri (2)

Vakar, 5.jūnijā, Rīgā notika foto orientēšanās sacensības, kurās piedalīties varēja ikviens jaunietis kopā ar vēl vismaz 2 draugiem! Sacensības Eiropas Jaunatnes nedēļas ietvaros rīkoja Latvijas Pieredzes Izglītības Centrs.
Foto no Foto orientēšanās sacensībām

Galerijas:

Sacensību laikā jaunieši varēja ne tikai izbaudīt 3 stundu garu piedzīvojumu, kurš ietvēra dažāda veida orientēšanās un izaicinājumu uzdevumus, bet arī uzzināt vairāk par programmu „Jaunatne darbībā”.

"Jaunatne darbībā" ir Eiropas Savienības neformālās izglītības programma 13 līdz 30 gadus veciem jauniešiem, kas tiek īstenota laikā no 2007.gada 1.janvāra līdz 2013.gada 31.decembrim, ar kopējo budžetu 885 miljoni eiro. Tā ir turpinājums iepriekšējai programmai Jaunatne.

Programmai ir piecas apakšprogrammas, katra ar saviem projektu veidiem:

1.apakšprogramma Jaunatne Eiropai: Jauniešu apmaiņas, Jauniešu iniciatīvas un Jauniešu demokrātijas projekti;
2.apakšprogramma Eiropas Brīvprātīgais darbs: Eiropas Brīvprātīgais darbs;
3.apakšprogramma Jaunatne pasaulē: Jaunatnes apmaiņas, Sadarbības tīklu un apmācību projekti ar Partnervalstīm;
4.apakšprogramma Jaunatnes atbalsta sistēmas;
5.apakšprogramma Atbalsts Eiropas līmeņa sadarbībai jaunatnes jomā.

Programma "Jaunatne darbībā" sniedz būtisku ieguldījumu jauniešu prasmju un zināšanu apgūšanas procesā un ir kā atbilde jaunatnes jomas attīstībai Eiropā. Tās mērķis ir Eiropas pilsonības apzināšanās veicināšana jauniešu vidū, kā arī jauniešu iesaistīšana Eiropas nākotnes veidošanā.




 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV