Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Sandris Šika kvalificējas finālam, pārējiem letiņu vīriem EČ beidzies

Gatis Kreceris, 07.06.2007. 21:20 | komentāri (1)

Eiropas čempionātā modernajā pieccīņā (Olimpiskajā sporta centrā) pirmajā dienā tika aizvadītas kvalifikācijas sacensības vīriešiem. Ļoti labu rezultātu uzrādīja mūsu Sandris Šika, kurš izcīnīja dalītu pirmo vietu savā grupā, kvalificējoties finālsacensībām. Pārējiem Latvijas izlases sportistiem, ieskaitot mūsu lielāko cerību Denisu Čerkovski, fināls ies secen.
Sandris Šika kvalificējas finālam, pārējiem letiņu vīriem EČ beidzies

Galerijas:

Sacensību pirmajā dienā no Latvijas sportistiem visaugstāko rezultātu uzrādīja Sandris Šika. Šaušanā mūsu sportists uzrādīja 20. labāko rezultātu, taču nākamajās disciplīnās Šika pārsteidza. Paukošanā viņa rezultāts bija absolūti labākais, kā rezultātā latvietis pakāpās uz trešo vietu. Nākamajā disciplīnā (peldēšanā) Sandris uzrādīja 22. rezultātu, bet tas neko būtiski nemainīja, jo tika zaudēta tikai viena vieta. Skriešanas disciplīnā Šika finišēja favorītu vidū un kopvērtējumā A grupā ieņēma dalītu pirmo vietu.

Otrajā (B) grupā startēja Latvijas izlases līderis Deniss Čerkovskis. Pirmajā disciplīnā (šaušanā) Deniss uzrādīja 20. rezultātu, bet pagalam neveiksmīgi mūsu sportists startēja šaušanā. Čerkovskim notrīcēja roka šaušanā, kā rezultātā viņa rezultāts bija tikai 28. Līdz ar to Denisam bija jāuzrāda ļoti augsts rezultāts peldēšanā, lai varētu kvalificēties finālam, bet uzrādītais 17. laiks dzēsa cerības uz finālu. Skriešanā mūsu sportists apsteidza visus, bet tas neko nemainīja Denisam fināls gāja secen.

Rezultāti pēc pirmās dienas:

A grupa
1. Mihails Prokopenko (BLR) 4332
2. Samuels Vīls (GBR) 4332
3. Sandris Šika (LAT) 4332
30. Ģirts Volframs (LAT) 3860

B grupa
1. Vasilioss Florošs (GRE) 4336
2. Mihaels Mihaliks (CZH) 4316
3. Mihaels Brandts (SWE) 4316
21. Deniss Čerkovskis (LAT) 4240
29. Mihails Jefremenko (LAT) 4088

Piektdien norisināsies kvalifikācijas sacensības sievietēm, kur dalību ņems 2 Latvijas dāmas Jeļena Rubļevska un Ilze Volframa.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV