Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Veiksmīgi noslēdzies GE Money Streetball 2. posms Jūrmalā

easyget.lv, 11.06.2007. 09:08 | komentāri (24)

Ar Jūrmalas domes un saulainā laika atbalstu sestdien Dzintaru pludmalē efektīvi noslēdzās ielu basketola GE Money Streetball 2. posms. Jau tradicionāli Jūrmalā bumba tika spēlēta ūdenī un smiltīs. Iespējams tieši tas ir viens no galvenajiem iemesliem lielajai dalībnieku un skatītāju atsaucībai pludmales posmos, tāpēc organizatori darīs visu iespējamo, lai basketbols jūras smiltīs notiktu arī 21.jūlijā Liepājā.
Veiksmīgi noslēdzies GE Money Streetball 2. posms Jūrmalā

Galerijas:

GE Money Streetball asociējas ar bezkrompomisa cīņu noteikumu robežās, kas dažkārt gan tiek apieti, tāpēc tīri simboliski ielu basketbola turnīra ietvaros Jūrmalā balvu labākajam trīs punktu metienu izpildītājam Jānim Vāveram pasniedza Nacionālajā Hokeja Līgā spēlējošais Raitis Ivanāns, kas hokeja laukumā pilda “policista” pienākumus.

Lielu skatītāju interesi Jūrmalā izraisīja Freestyle šovs, kurā jau otro reizi triumfēja Elvis, kurš nu jau bija sagatavojis jaunus trikus līdzjutēju ovāciju izraisīšanai. Par skatītāju izklaidi rūpējās arī Amigo karsējmeitenes un šovmens Fleims, kas dažādu konkursu ietvaros izspēlēja ievērojamas balvas.

Atgādināsim, ka GE Money Streetball notiek vasarā, dažādās Latvijas pilsētās, kur komandas dažādās vecuma grupās sacenšas par čempiona titula iegūšanu. Katrā posmā komandām tiek piešķirts izcīnīto punktu skaits atbilstoši izcīnītajai vietai. Par čempioniem tiek pasludināta tā komanda, kas kopvērtējumā izcīna lielāko punktu skaitu atbilstoši nolikumam.

Rezultātus un nākamo posmu norises datumus meklējiet interneta adresē - www.streetball.lv Prognozētais nākamā posma laiks – 7. jūlijs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV