Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Artūrs Irbe pievērsies futbolam

Gatis Kreceris, 12.06.2007. 09:00 | komentāri (7)

Jau vairākus gadus Jūrmalas pilsētas dome sadarbībā ar Latvijas futbola federāciju organizē sacensības pludmales futbolā. “Mūsu mērķis ir ne tikai popularizēt pludmales futbolu, bet arī veicināt aktīvu un sportisku dzīvesveidu jūrmalnieku vidū,” saka Jūrmalas pilsētas domes 1. vietnieks Aigars Tampe.
Artūrs Irbe pievērsies futbolam

Galerijas:

Fotoreportāžā piedāvājam šā gada 9.jūnijā notikušo “Jūrmalas Domes Kausa” otro posmu, kuru ar savu dalību pagodinājis arī bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs un NHL spēlētājs Artūrs Irbe.

Sacensībās piedalījās 28 pieaugušo un 19 bērnu komandas. (91/92.-13., 93/94-6).
Pieaugušo konkurencē uzvaru izcīnija komanda “Pitoni”, otro vietu ieņēma pagājušā posma uzvarētāji RTU, savukārt trešie palika iepriekšējā posma otrās vietas ieguvēji TUC/FTA.

Kopvērtējumā pirmajā vietā pagaidām atrodas RTU, otrajā TUC/FTA, savukārt trešajā vietā atrodas komanda “Basas kājas smiltīs sūrst”, kas pirmajā posmā ieņēma trešo, bet otrajā devīto vietu.

Līdzīgi kā citos gados Jūrmalas domes kausa izcīņa norisinās 4. posmos, pirmie divi jau ir noslēgušies, bet vēl atlikušas sacensības 30.jūnijā, kā arī 21. jūlijā Dubultos, Kļavu ielas galā pie glābšanas stacijas. Izšķirošais fināls notiks 11.augustā.

Ievērībai! Jūrmalas pilsētas dome aicina jebkuru aktīvās atpūtas cienītāju pludmales futbola vārtus un laukumus laikā, kad nenotiek sacensības, izmantot bez maksas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV