Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

14 komandu konkurencē latviešu pieccīņniekiem 6. vieta

Gatis Kreceris, 12.06.2007. 11:40 | komentāri (3)

Eiropas čempionātā modernajā pieccīņā stafetē Latvija (Deniss Čerkovskis, Mihails Jefremenko un Sandris Šika) ierindojās 6. vietā, bet par Eiropas čempioniem kļuva Krievijas komanda.
14 komandu konkurencē latviešu pieccīņniekiem 6. vieta

Galerijas:

Latvijas izlase (Deniss Čerkovskis, Mihails Jefremenko un Sandris Šika) sacensību pirmajā disciplīnā šaušanā uzrādīja tikai 12 labāko rezultātu 14 komandu konkurencē. Šo neveiksmi „letiņi” kompensēja ar veiksmīgu startu paukošanā. Mūsu trio zaudēja vien Krievzemes pārstāvjiem, kā rezultātā kopvērtējumā Latvijas izlase pacēlās uz 5. vietu. Arī peldēšanā Latvijas komanda savu vietu kopvērtējumā uzlaboja, kas ļāva cerēt, ka mūsu puiši varētu pacīnīties par godalgām. Septītā vieta (peldēšanā) un kopvērtējumā ceturtie. Nākamās divas disciplīnas (jāšanu un skriešanu) sportisti aizvadīja sporta kompleksā „Kleisti”.

Par klupšanas akmeni Latvijas komandai, kļuva jāšana. Diezgan neveiksmīga zirgu izloze, kā arī pašu starts, kas kopvērtējumā šajā disciplīnā ļāva ierindoties 10. vietā. Pirms skriešanas mūsu puiši vēl saglabāja cerības pacīnīties par vietu kārotajā trijniekā, bet bija jāatspēlē 22 sekundes. Diemžēl „letiņiem” nedaudz pietrūka spēka un kopvērtējumā Latvijas izlase ierindojās 6. vietā, taču sešinieks Latvijai garantēja vietu piedalīties pasaules čempionātā stafetē.

Par Eiropas čempioniem stafetē kļuva Krievijas komanda (Aleksejs Turkins, Aleksejs Veļikodņijs un Dmitrijs Teļegins), aiz sevis atstājot mūsu kaimiņus lietuviešus un savus kaimiņus Baltkrievus.

Kopvērtējums stafetē vīriešiem:

1. Krievija (Aleksejs Turkins, Aleksejs Veļikodņijs, Dmitrijs Teļegins) 5448
2. Lietuva (Edvīns Krungolcs, Justins Kinderis, Tadas Žemaitis) 5368
3. Baltkrievija (Dmitrijs Meļiahs, Jahors Lapo, Mihails Prokopenko) 5346
6. Latvija (Deniss Čerkovskis, Mihails Jefremenko, Sandris Šika) 5232

Itālijas izlasei sacensības beidzās paukošanā, jo viens no komandas līderiem guva savainojumu, kas liedza piedalīties pārējās disciplīnās.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV