Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Armands Uščins: beidzies ir tikai pirmais puslaiks

handball.lv, 12.06.2007. 14:00

Viens no Latvijas izlases līderiem Armands Uščins pēc piedzīvotā minimālā zaudējuma Čehijai 30:31 uzskata, ka abu komandu cīņā ir beidzies tikai 1.puslaiks un uzvarētājs vēl nav zināms. "Reāli šī spēle bija jāuzvar, beigās bija jāieliek tie pāris vārti un tā spēle varēja beigties ar +2. Vēl jau nekas nav beidzies. Var teikt, ka esam nospēlējuši tikai 1.puslaiku. Otrais būs pēc nedēļas Čehijā un tad redzēsim."
Armands Uščins: beidzies ir tikai pirmais puslaiks
"Dabūjām divus vai pat trīs noraidījumus pēc kārtas, un uzbrukumā nevarējām neko vairs izdarīt, bet čehi mums saskrēja ātros. Principā, tad sākām spēli no jauna un varējām pat uzveikt," par kritisko brīdi spēlē atceras Armands, kuram šī bija 100.spēle Latvijas izlases rindās. "Mēs savukārt ātrajos nevaram aizskriet, jo nav tās pirmās piespēles, un viņi arī labi atgriežas aizsardzībā."

Par gaidāmo spēli izbraukumā Uščins teica, ka "mājas sienas mājiniekiem vienmēr palīdz, bet domāju, ka tas nebūs noteicošais šoreiz. Spēle sāksies ar "-1" un pēc 60 minūtēm tā var arī beigties ar "+1". Katrā gadījumā, mums ir visas cerības."

Latvijas izlasei nevienā pārbaudes spēlē savainojuma dēļ nepalīdzēja Aleksejs Kuzmins, taču spēlē ar čehiem viņš jau bija ierindā. "Vēl nometnes sākumā nedomāju par spēlēšanu šajos mačos, taču paspēju atgūties un jutu, ka varu palīdzēt, tāpēc arī devos laukumā."

"Domāju, ka tajā brīdī neievērojām disciplīnu, laukumā bija haoss un katrs gribēja paņemt uz sevi," par čehi izrāvienu teica Aleksejs Kuzmins. "Viņi ir arī vairāk pieredzējuši spēlētāji, viņi ir spēlējuši pasaules un Eiropas čempoionātu finālos, bet mums nav tādas pieredzes. Domāju, ka tieši pieredze šoreiz bija noteicošā."

Savukārt Evars Klešniks pēc cīņas uzsvēra čehu līderi Fikipu Jihu, kuru Latvijas izlase nespēja apturēt. "Viņi saņēmās, aizsardzībā sāka stāvēt un uzbrukumā spēlēt, mest golus iekšā. Bet Jiha patiešām ir ļoti labs. Vācijā daudzas spēles esmu redzējis, kur viņš taisa brīnumus. Ļoti labs spēlētājs. Viens no labākajiem. It kā var paņemt individuāli, bet viņi mācēs nospēlēt arī 5-5 un iemetīs citi. Pirms spēles Čehijā mēs varam aizsardzībā
kaut ko pielikt."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV