Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

EPSON prezentē elegantu projektoru EH-TW3000 ar 10 bitu procesoru

Viesturs Deksnis, 02.02.2009. 10:39

Kompānija EPSON prezentējusi jaunu Full HD projektoru EH-TW3000 ar 2000 lumenu lampām un iebūvētu 10 bitu procesoru, kas videoattēlam nodrošina izcilu asumu un precizitāti.
EPSON prezentē elegantu projektoru EH-TW3000 ar 10 bitu procesoru

Projektors ir piemērots lietošanai jebkuros telpas apgaismojuma apstākļos – kā patumšā sveču gaismas piepildītā guļamistabā, tā saules stariem pielijušā viesistabā, – jo EPSON 3LCD tehnoloģija un augstā – 20,000:1 – kontrasta attiecība nodrošina vienlīdz augstu attēla kvalitāti kā tumšā, tā gaišā telpā. Turklāt 2.1x tālummaiņas funkcija un plaša horizontālas/vertikālas objektīva pārbīdes opcija paredz iespēju viegli regulēt attēlu un pielāgot to jebkurā vidē – gan apļveida foajē, gan lielā izstāžu centrā un piemājas dārziņā.

EH-TW3000 ir universāla multimediju iekārta, kas vienkārši savietojama ar portatīvo datoru, digitālo fotokameru, kā arī ar jaunāko Sony PlayStation3 un citu ražotāju spēļu konsolēm, – tādējādi elegantais EPSON projektors ir domāts ikvienam labas izklaides baudītājam – kā kino un TV pārraižu cienītājam, tā videospēļu fanam. Savukārt daudzās projektora pieslēgvietas, tai skaitā divas HDM1 1.3 ieejas, ļauj vajadzības gadījumā pieslēgt dažādas ierīces – piemēram, tik ļoti populāro Blu-ray atskaņotāju.

Jaunā projektora izsmalcinātais dizains ar spilgti balto apdari lieliski iederas gaumīgas mājas interjerā un tumšajos ziemas vakaros ienes mājās vairāk gaišuma un omulīguma. Papildu tam – līdz minimumam noklusinātā iekārtas ventilatora darbība ļauj pilnībā koncentrēties tikai uz pārraidītas filmas skaņas efektu baudīšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV