Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Nokia 5800 XpressMusic ir pieejams Latvijas veikalos

ZParks/Nokia PR, 12.02.2009. 13:10 | komentāri (3)

Nokia paziņo, ka no 11.februāra Latvijas veikalos ir pieejams ilgi gaidītais tālrunis Nokia 5800 XpressMusic.
Nokia 5800 XpressMusic ir pieejams Latvijas veikalos

Tas ir jaunākais tālrunis Nokia XpressMusic klāstā ar skārienjūtīgu ekrānu, kas īpaši piemērots tam, lai klausītos mūziku.

Nokia 5800 XpressMusic ir radīts, lai nodrošinātu augstas kvalitātes mūzikas klausīšanos tālrunī miljoniem cilvēku, un tam ir visas svarīgākās mūzikas atskaņošanas funkcijas, ieskaitot grafisku ekvalaizeru, 8 GB atmiņu līdz pat 6000 dziesmu saglabāšanai, visu plaši lietoto digitālās mūzikas formātu nodrošinājumu un 3,5 milimetru audio pieslēgvietu. Iebūvētajiem telpiskās stereo skaņas skaļruņiem ir visspēcīgākā skaņa nozarē.

"Domājot par mūzikas tālruņiem, cilvēki visā pasaulē vēlas ierīci, kas nodrošina gan lielisku mūzikas skanējumu, gan labi darbojas kā mobilais tālrunis ar visām tā funkcijām," saka Nokia viceprezidente Džo Hārlova (Jo Harlow). "Tālrunis Nokia 5800 XpressMusic izpilda visas šīs prasības, turklāt ļauj lietotājiem ātri un ērti piekļūt svarīgākajam saturam, piemēram, mūzikai, bildēm, video, kā arī dalīties tajā ar citiem."

Jaunais tālrunis izmanto visas skārienjūtīgā ekrāna tehnoloģijas sniegtās iespējas un nodrošina ērtu un ātru piekļuvi mūzikai, videoklipiem un fotoattēliem ar nolaižamās multimediju joslas palīdzību, ko var atvērt tikai vienu reizi pieskaroties multimediju taustiņam. Multimediju joslā pieejama arī tiešā saite uz internetu un satura koplietošanas iespējām tiešsaistē.

Novatoriskā kontaktu josla ļauj tālruņa sākuma ekrānā salikt četrus biežāk lietotos kontaktus un ar vienu pieskārienu piekļūt jaunākajām īsziņām, e-pasta ziņām, ierakstiem tālruņa katalogā un fotoattēliem.

Tālrunim Nokia 5800 XpressMusic ir labākā ekrāna izšķirtspēja, kāda vien pieejama mobilajam tālrunim, un 3,2 collu platekrāna displejs, kas parāda fotoattēlus, videoklipus un interneta saturu skaidrās un izteiksmīgās krāsās. Šis tālrunis ir lieliski piemērots VGA kvalitātes video ierakstīšanai un demonstrēšanai, ko nodrošina attēla attiecība 16:9 un 30 kadru sekundē demonstrēšana un ierakstīšana. Tālrunim ir arī 3,2 megapikseļu kamera ar Carl Zeiss optiku.

Nokia 5800 XpressMusic nodrošina gan latviešu, gan krievu valodu un piedāvā dažādus rakstīšanas un ievades režīmus, ieskaitot virtuālu burtu-ciparu tastatūru, virtuālu datoram līdzīgu QWERTY tastatūru, irbuli un īstiem mūzikas entuziastiem - pat plektru.

Tālruņa Nokia 5800 XpressMusic vidējā mazumtirdzniecības cena Latvijā ir 299 lati (ieskaitot PVN).

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV