Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

LG Baltijas valstu tirgū piedāvā divus elegantus DVD atskaņotājus

Ligita Brodiņa, 19.02.2009. 13:47

LG Electronics Baltijas valstu tirgū piedāvā divus elegantus DVD atskaņotājus - DVS450H un DVS400H. Abi jaunie produkti var lepoties ar izcilu dizainu un progresīvām iezīmēm, lai apmierinātu jaunākās modes noteicēju prasības.
LG Baltijas valstu tirgū piedāvā divus elegantus DVD atskaņotājus

“Mēs tiecamies savienot elegantu dizainu ar smalkām tehnoloģijām. DVS450H un DVS400H parāda šī mērķa realizāciju līdz perfekcijai. Abi jaunie DVD atskaņotāji rada jaunu pamatu gan skaņas, gan attēla kvalitātei, un tie demonstrē atšķirīgu dizainu”, atzīmē Saimons Kengs (Simon Kang), LG Home Entertainment Company prezidents un vadītājs.

DVS450H atšķiras no tradicionāliem DVD atskaņotājiem. Daudziem modeļiem ir nemaināma plakana forma, taču DVS400H var tikt novietots gan horizontāli, gan vertikāli, vai arī tikt piestiprināts pie sienas. Lietotāji to var izmantot plakanā formā, gareniski, kas harmonizē ar platekrāna paneļa displejiem. Tas ir aprīkots ar horizontāli bīdāmām durvīm un arī skārienjutīgu sensora pogu.

Turklāt, šis stilīgais LG DVS450H DVD atskaņotājs ir ideāls lai spēlētu DivX augstas izšķirtspējas video. Ar šo formātu, lietotāji var skatīties augstas kvalitātes filmas arī no maza izmēra faila.

DVS450H ir HDMI savienojums, kas nodrošina augstākās kvalitātes izšķirtspēju (Full HD) līdz 1080p. Caur USB pieslēgvietu (USB Plus 2.0) var pievienot ārējo cieto disku (nav iekļauts) un citas ierīces. Jaunais atskaņotājs atbalsta DVD, CD, DivX, MP3, WMA un JPEG formātus. Turklāt tas arī atbalsta jaunos, saspiestos augstas izšķirtspējas formātus; DivX-HD un Xvid-HD.

DVS400H izceļas ar izsmalcinātām plūstošām līnijām, kurām iedvesma smelta no tradicionālajām Āzijas mēbelēm. DVD atskaņotājam piemīt gluda, melna virsma un minimāli elegantais “dāvanu iesaiņojuma” izskats, kas labi saskan ar jebkuru mēbeli.

Papildu funkcijas ietver audio CD ripošanu, lai to pārveidotu MP3 formātā, saglabājot failus caur USB pieslēgvietu. Mūzikas klausīšanās, kas pieejama tikai CD formātā, tagad ir kļuvusi vēl vienkāršāka.

LG jaunākajiem DVD atskaņotājiem piemīt noteiktas funkcijas. Tie visi var spēlēt SD DVD diskus augstākās kvalitātes izšķirtspējā 1080p caur HDMI savienojumu.

Tādējādi SD DVD diskus var skatīties ar sešas reizes lielāku dzidrumu nekā tas bija iespējams iepriekš. Maksimāla formāta savienojamība ir vēl viena kopīga iespēja, tā kā abi atbalsta DVD, CD, DivX, MP3, WMA un JPEG formātus.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV