Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„EPSON” turpina iekarot punktmatricu printeru tirgu

Viesturs Deksnis, 24.02.2009. 10:54

Kompānija „EPSON”, kas ir pasaulē lielākā punktmatricu jeb adatu printeru ražotāja, piedāvā trīs iekārtu modeļus – „FX-890”, „PLQ-20” un „LQ-690”. Adatu printeri ir domāti lietotājiem, kam vienlaikus ir nepieciešamas jaudīgas un ekonomiskas iekārtas, izmantojot tās vidēja un liela apjoma drukas darbiem.
„EPSON” turpina iekarot punktmatricu printeru tirgu

Adatu printeru galvenā priekšrocība ir to milzīgās darbaspējas – tā, piemēram, „FX-890” spēj nodrošināt līdz pat 23,000 lapaspušu izdruku mēnesī. Šis modelis ir ļoti ātrdarbīgs – drukājot līdz 680 rakstu zīmēm sekundē, savukārt „PLQ-20” printeris drukā ap 480 rakstu zīmes sekundē.

„FX-890” drukas apjoms bez kļūmēm ir 52 miljoni rindiņu, bet darbības laiks ap 20,000 darbības stundu. Ļoti darbietilpīga ir iekārtas drukas galviņa – nodrošinot 400 miljonus rakstu zīmju, savukārt īpaši izturīgās lentes spēj drukāt līdz pat 7,5 miljoniem rakstu zīmju. Turklāt jaunajām lentām pie korpusa ir pievienots speciāls rokturis, ar ko var mainīt lentas, tādējādi nesasmērējot rokas vai drēbes.

Arī „PLQ-20” ir paredzēts ilgstošam darbam – tā drukas apjoms bez kļūmēm ir 7 miljoni rindiņu, darbības laiks bez kļūmēm ir 10,000 stundas. Iekārtas drukas galviņas darbības ilgums ir 400 miljoni sitienu pa lenti, – tā ir ļoti izturīga, jo ar vienu lenti var drukāt pat 5 miljonus rakstzīmju.

„EPSON” adatu printeri ir paredzēti izmantošanai bankās, veikalos, viesnīcās, apdrošināšanas sabiedrībās, pasta nodaļās, transporta un loģistikas kompānijās, kā arī noliktavu terminālos un pat biļešu kasēs. „FX-890” adatu printeris viegli veic visdažādākos uzdevumus – drukājot sistēmas notikumu žurnālus, pasūtījumu veidlapas un rēķinus. Ar „PLQ-20” ir iespējams drukāt dažādus norēķinu dokumentus, vīzas, čeku grāmatiņas un paaugstināta biezuma dokumentus. Arī „LQ-690” paredz visdažādāko dokumentu drukāšanu – sākot ar biļetēm un kvītīm, un beidzot ar uzlīmēm.

Iekārtas ir ērti lietojamas, jo papīru tajās var ievadīt gan no printeru priekšpuses un augšpuses, gan no aizmugures un apakšpuses. Standarta režīmā ar printeriem var izdrukāt 1 oriģinālu un 5 kopijas, bet, izmantojot īpašo vilcējmehānismu, kopā ar oriģinālu iespējams izdrukāt arī 6 kopijas.

Printeriem vienkāršu un ātru savienojumu izveidi nodrošina standarta paralēlais un USB interfeisi, taču iekārtas var koplietot, izmantojot papildu bezvadu un vadu tīkla interfeisus.

„EPSON” printera „FX-890” aptuvenā cena ir 425 lati, „PLQ-20” maksā ap 700 latiem, bet „LQ-690” var iegādāties par 365 latiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV