Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

HP laiž klajā jaunākās paaudzes tintes printerus, kas ļauj par 50% samazināt drukāšanas izdevumus

ZParks/HP PR, 05.03.2009. 15:34

Pasaules lielākā tehnoloģiju kompānija Hewlett-Packard laidusi klajā trīs jaunus HP Officejet sērijas tintes printerus, kas īpaši orientēti uz mazā un vidējā biznesa uzņēmumiem un ar kuru palīdzību  lietotāji spēs radīt profesionālas kvalitātes krāsu dokumentus ietaupot uz katru lapu līdz pat 50 % izmaksu, salīdzinājumā ar lāzerprinteriem.
HP laiž klajā jaunākās paaudzes tintes printerus, kas ļauj par 50% samazināt drukāšanas izdevumus

Papildus kvalitatīviem printēšanas rezultātiem HP Officejet Pro 8500 All-in-One, HP Officejet 6500 All-in-One un HP Officejet Pro 8000 sērijas printeri spēj nodrošināt lāzerprinterim pielīdzināmu darba ātrumu, tajā pašā laikā patērējot pusi no enerģijas daudzuma, kāds nepieciešams līdzvērtīgam lāzerprinterim. 

Šie printeri piedāvā ātruma, kvalitātes un zemas cenas labāko kombināciju savā klasē.

“HP vēlas paust savu labvēlīgo un atbalstošo nostāju pret mazā un vidējā biznesa uzņēmumiem. Mūsu mērķis ir būt šo uzņēmumu uzticamajam tehnoloģiju partnerim, kas ar saviem inovatīvajiem produktiem, tehnisko atbalstu un pakalpojumiem vienmēr palīdz vadīt, aizsargāt un attīstīt klientu biznesu, ” uzsver Liivi Joasoon, Hewlett-Packard  IWS produktu mārketinga vadītāja Baltijas valstīs.

“Pašreizējos nelabvēlīgajos ekonomikas apstākļos šāda iespēja ietaupīt izmaksas ar ekonomējošām ofisa printēšanas ierīcēm šķiet pievilcīga tieši mazā un vidējā biznesa uznēmumiem, ņemot vērā, ka krāsu printēšana kļūvusi par neatņemamu biznesa sastāvdaļu,” norāda arī globālās informācijas tehnoloģiju industrijas izpētes un konsultāciju kompānijas  IDC eksperts Jans Siroki (Jan Siroky).

Ievērojami ietaupījumi ar jaunajiem ofisa tintes printera modeļiem.

“Jaunākie tintes printeri, kas radīti mazā un vidējā biznesa uzņēmumu vajadzībām, piedāvā labāku printēšanas kvalitāti un izšķirtspēju nekā iepriekšējās paaudzes printeri. Pretēji ilgstoši valdošajiem lietotāju uzskatiem, salīdzinot ar līdzvērtīgiem lāzerprinteriem, jaunradītās ofisa tintes printēšanas iekārtas piedāvā ļoti labas kvalitātes krāsu prinēšanas iespējas, bieži vien nodrošinot arī papildus iespējas par zemākām izmaksām,” uzsver J.Siroki.

Visi jaunās HP Officejet sērijas produkti ražoti saskaņā ar HP īstenoto Eko risinājumu programmu, kas ļauj mazā un vidējā biznesa lietotājiem ievērojami taupīt resursus, lietojot iekļautās abpusējas prinēšanas iespējas, ekonomisko prinēšanu no tīmekļa resursiem un iespēju kārtridžus nodot otrreizējai pārstrādei.

Produktu tehniskā specifikācija

HP Officejet Pro sērija

HP Officejet Pro 8500 All-in-One un HP Officejet Pro 8000 printeru sērijas produkti darbojas pēc mērogojama fonta principa, šādi samazinot izmaksas par katru lapu. Ar ENERGY STAR aprīkotie printeri piedāvā lāzerprinteriem pielīdzināmu ātrumu – līdz pat 15 melnbaltu lappušu minūtē un līdz pat 11 – krāsainu. Printeros turklāt iebūvētas gan vadu, gan bezvadu tīkla pārvaldes iespējas, kā arī ierīču pārvaldīšanas programmatūra.

HP Officejet 6500

Aprīkots ar atsevišķiem tintes kārtridžiem HP Officejet 6500 All-in-One piedāvā plašu klāstu funkciju, tai skaitā automātisku abpusējo printēšanas iespēju, lāzerprinterim pielīdzināmu ātrumu līdz pat 7 lappušu melnbaltajām un krāsu kopijām minūtē, samazinot drukāšanas izmaksas līdz pat 40 %, salīdzinājumā ar lāzerprinteriem.

Pirmklasīga printēšana

HP Officejet Pro 8000 un 8500 printeri darbojas ar jaunajiem, ūdensizturīgajiem HP 940/940XL Officejet tintes kārtridžiem, kas printē ar krāsu pigmentu paņēmienu, sniedzot izcilu prinēšanas kvalitāti un attēla izturīgumu ilgtermiņā.

Ar jaunradīto HP940/940XL Officejet tintes kārtridžu palīdzību, mazā un vidējā biznesa lietotāji savā birojā var izprintēt mārketinga un reklāmas materiālus profesionālā kvalitātē.

HP Officejet 6500 All-in-One sērijas printeri apvienojami ar jaunajiem HP 920/920XL Officejet tintes kārtridžiem, kas sniedz izcilu prinēšanas kvalitāti un attēla  izturīgumu ilgtermiņā pateicoties atsevišķām, ar ColorLok tehnoloģiju  radītām HP Officejet tintēm.

Jauns iepakojums

Jaunie HP printeri ar visiem piedāvātajiem papildproduktiem nākuši klajā jaunā, melnā, gludas virsmas iepakojumā ar dzīvīgu krāsu attēliem.  Šāds iepakojums viegli atšķirs HP produktus pārdošanas vietās.   Pieejamība

- HP Officejet Pro 8500 All-in-One pieejams Rietumeiropā no 4.marta, Centrālajā, Austrumeiropā, Tuvo Austrumu reģionā un Āfrikā  - no 1. jūnija

- HP Officejet Pro 8000 All-in-One būs pieejams visā pasaulē no 4.marta.

- HP Officejet 6500 All-in-One būs pieejams Eiropā no 1. aprīļa.

Jauno HP printeru cenas*

HP Officejet Pro 8500 Wireless All-in-One  399 EUR + PVN

HP Officejet Pro 8500 All-in-One  299 EUR + PVN

HP Officejet Pro 8000 All-in-One  149 EUR + PVN

HP Officejet Pro 8000 All-in-One  Wireless 199 EUR + PVN

HP Officejet 6500 All-in-One  149 EUR + PVN

HP Officejet 6500 All-in-One  Wireless 199 EUR + PVN

*Ražotāja rekomendētā pārdošanas cena

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV