Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Jaunais Internet Explorer 8 pieejams lejupielādei

ZParks/Microsoft PR, 19.03.2009. 16:47 | komentāri (1)

Kopš šodienas, 19.marta, plkst. 18.00 pēc Latvijas laika, lejupielādei pieejama jaunā interneta pārlūkprogramma Internet Explorer 8, kas piedāvā šobrīd modernākos risinājumus interneta lietošanai. Internet Explorer 8 versiju var lejuplādēt 25 valodās Microsoft mājas lapā www.microsoft.com/ie8.
Jaunais Internet Explorer 8 pieejams lejupielādei

Internet Explorer 8 ir ērti lietojams, viens no ātrākajiem pārlūkiem, aprīkots ar drošības elementiem, kas atbilst lietotāju pieaugošajām prasībām pēc drošības tiešsaistē. Jaunākie ASV veiktie pētījumi liecina, ka 91% pieaugušo interneta lietotāju ir norūpējušies par drošības draudiem internetā pašreizējā ekonomiskajā situācijā un 78% labprātāk izvēlas interneta pārlūkprogrammas ar jau iebūvētiem drošības elementiem. Veiktie drošības paaugstināšanas uzlabojumi jaunajā pārlūkprogrammā nodrošina aizsardzību pret esošajiem un iespējamajiem draudiem internetā.

„Interneta lietotāji ir kļuvuši prasīgāki, ņemot vērā arvien jauno un augošo piedāvājumu klāstu tiešsaistē un līdz ar to arī pieaugošos riskus. Tādēļ mums, veidojot jauno Internet Explorer 8 versiju, bija svarīgi piedāvāt ātru, drošu, vienkārši lietojamu un lietotājam draudzīgu pārlūkprogrammu,“ saka Daiga Trumpe, Microsoft Biznesa attīstības un mārketinga vadītāja Latvijā.

Attīstot jauno Internet Explorer 8 versiju, Microsoft ir ņēmis vērā klientu vēlmju izpētes rezultātus par to, kas ir svarīgi interneta lietotājiem, jaunajā pārlūkā piedāvājot virkni jaunu pakalpojumu.

Palīdz pasargāt lietotājus no draudiem tiešsaistē

Kompānijas NSS Labs (http://nsslabs.com) veiktais pētījums liecina, ka Internet Explorer 8 bloķē divas līdz četras reizes vairāk ļaunprātīgo programmu, nekā citas šobrīd tirgū piedāvātās pārlūkprogrammas.

Populārākās darbības internetā tagad ātrākas un vienkāršākas


Internet Explorer 8 nodrošina uzlabotu drošības un privāto datu aizsardzību, un ir arī viena no ātrākajām šobrīd pieejamajām interneta pārlūkprogrammām - gandrīz 50% gadījumu Internet Explorer 8 ielādes laiks populārākajām interneta vietnēm ir ātrāks, nekā citām vadošajām pārlūkprogrammām. Internet Explorer 8 arī palīdz lietotājiem ietaupīt laiku tiešsaistē, izmantojot jaunās programmas piedāvātos vienkāršās lietošanas elementus:

Accelerators jeb paātrinātāji:

Paātrinātāji jeb īsceļi ļauj ātrāk un vienkāršāk veikt navigāciju internetā, dodot iespēju piekļūt savām iecienītajām vietnēm, nospiežot tikai vienu taustiņu.

Web Slices:

T.s., Web Slices (Web sadaļas) dod iespēju lietotājam visu laiku būt informētam par jaunumiem savās iecienītajās vietnēs, piemēram: Digg, Yahoo Mail, eBay, parādot atjaunoto informāciju uzreiz, tikko ir notikušas izmaiņas.

Visual Search jeb meklēšanas ieteikumi:

Meklēšanas logs Internet Explorer 8 versijā piedāvā apjomīgu informācijas meklēšanas iespēju. Informācijas meklēšana ir kļuvusi vienkāršāka, visaptverošāka un saprotamāk strukturēta.

No 19.marta pieejama lejupielāde:

Internet Explorer 8 pieejams lejupielādēšanai no šodienas, 19.marta, plkst. 18.00 Microsoft mājas lapā www.microsoft.com/ie8. Lietotāji var izvēlēties kādu no 25 valodu versijām, tai skaitā angļu, franču, vācu, krievu, spāņu, un citas valodas.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV