Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Apple gatavi mierizlīgumam ar Samsung un Motorola

zparks.lv, 07.03.2012. 14:39

Kompānija Apple ir piedāvājusi Samsung un Motorola beigt to savstarpējās tiesvedības un vienoties par mierizlīgumu, ziņo aģentūra Dow Jones, atsaucoties uz kādu anonīmu avotu.
Apple gatavi mierizlīgumam ar Samsung un Motorola

Tas var notikt ar nosacījumu, ka abas minētās kompānijas būs gatavas maksāt zināmu summu $5 līdz $15 Apple par katru iekārtu, kurā tiek izmantotas Apple patentētās tehnoloģijas. Šis solis gan nesaskan ar nelaiķa Stīva Džobsa apgalvojumu, ka viņš ir gatavs iztērēt visu savu naudu, lai tikai iznīcinātu Android. Acīm redzot Apple ir nolēmuši, ka izdevīgāk būs beigt savstarpējos ķīviņus. Šāds notikumu pavērsiens gan nav pārāk labvēlīgs Android platformas izmantotājiem, jo, kā zināms, tie jau tagad maksā Microsoft par katru iekārtu, bet, ja piekritīs šim darījumam, tad nāksies maksāt arī Apple, un tas negatīvi ietekmēs Android iekārtu pārdošanas cenu.

http;//zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV