Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Telefons, kuru noteikti pamanīs - Ulysse Nardin Chairman

Kaspars Rumbenieks, speciāli tehnoloģiju portālam Zparks.lv, 27.03.2009. 08:49

Fantastiskie Steampunk kustības pamatprincipi, kad visu moderno tehniku cenšas ietērpt senatnīgā izskatā, tagad tiek ieviests arī mobilajos sakaru līdzekļos un multimediju atskaņotājos. Pazīstamais Šveices pulksteņu ražotājs Ulysse Nardin parūpējies radīt ekskluzīvu mobilo telefonu, kura retro stila dizainā ražotājam ļoti veiksmīgi izdevies iekļaut rokaspulksteņu un jūrniecības akcentus.
Telefons, kuru noteikti pamanīs - Ulysse Nardin Chairman

Ulysse Nardin Chairman mobilajam sakaru līdzeklim ir 2,8 collu skārienjūtīgais ekrāns ar multitouch atbalstu, 5 megapikseļu fotokamera, pirkstu nospiedumu lasītājs un WiFi sakaru atbalsts. Vizuāli pievilcīga, un telefona izskatam pielāgota ir arī grafiskā lietotāja saskarne, turklāt Ulysse Nardin Chairman plašajā programmatūras klāstā ir atrodams e-pasta pārlūks, interneta pārlūks un daudz citas programmas. Gadījumos, kad baterija būs gandrīz iztukšojusies, telefonam ir paredzēta iespēja to nedaudz uzlādēt ar iebūvēto kinētisko rotoru. Diemžēl Ulysse Nardin par iespaidīgā telefona cenu un pārdošanas datumu informāciju vēl nesniedz, tomēr ir zināms, ka tas būs pieejams Rose Gold, Rose Gold & Blue, Rose Gold & Steel, Stealth Black and Steel & Blue krāsu kombinācijās.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV