Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Sony Ericsson S312 tālrunis aicina tvert ikdienas brīžus

ZParks/SE PR, 09.04.2009. 11:33

Ar vienu klikšķi iemūžiniet dzīves īpašos brīžus, izmantojot jauno tālruni Sony Ericsson S312, jo tam vajadzīga tikai asa redze un videokameras taustiņa nospiešana. Atsvaidziniet savu tālruni ar diviem pilnīgi jauniem piederumiem — piespraužamu Bluetooth brīvroku sistēmu VH300 un pievienojamu skaļruņu statīvu MS410.
Sony Ericsson S312 tālrunis aicina tvert ikdienas brīžus

Uzņemiet videoklipus bez kavēšanās, izmantojot tālruni Sony Ericsson S312. Ar tālruni S312 var ātri un vienkārši iemūžināt dažādus brīžus, sākot no svinībām un beidzot ar draugu dejām klubā.

Vēlaties izcelt kādu brīdi, uzņemot attēlu? Divu megapikseļu kameru iespējams izmantot horizontāli, un ar izgaismotiem attēlveidošanas taustiņiem var mainīt iestatījumus un iegūt vēlamo uzņēmumu daudz ātrāk. Neesat apmierināts ar rezultātu? Izmantojiet integrēto funkciju Photo fix, lai vienā paņēmienā iegūtu vislabāko attēlu kvalitāti.

“Ar tālruni S312 dzīves negaidītāko mirkļu tveršana ir vienkārša un iespējams tūlīt uzņemt video,” sacīja uzņēmuma Sony Ericsson Mārketinga nodaļas vadītājs Kantēns Kordjē (Quentin Cordier).

Attēlu parādīšana draugiem ir kļuvusi tik vienkārša kā vēl nekad agrāk. Parādiet tos sava tālruņa S312 divu collu lielajā ekrānā, vai arī pārsūtiet tos uz citu tālruni, izmantojot tehnoloģiju Bluetooth vai multivides ziņojumu (MMS). Izvietojiet savus attēlus tīmeklī tikai ar dažiem klikšķiem, izmantojot attēlu emuārēšanu. Jebkurā gadījumā ievietojiet attēlus tieši no tālruņa tikai ar dažiem klikšķiem un neaizmirstiet draugiem nosūtīt tīmekļa adresi, kur iespējams novērtēt jūsu fotografēšanas prasmes.

Aizmirstiet par grūtībām, fotografējot ikdienišķus brīžus
· Īpaši paredzēts kameras taustiņš — tikai viens klikšķis, lai ierakstītu jūsu labākos brīžus
· Divu megapikseļu kamera — var izmantot horizontāli, lai uzņemtu nevainojamas ainavas
· Izgaismoti attēlveidošanas īsceļi — lieliskiem uzņēmumiem bez piepūles
· Funkcija Photo fix — uzlabojiet attēla kvalitāti un parādiet attēlus ģimenei un draugiem
· Attēlu emuārēšana — augšupielādējiet savus attēlus tīmeklī tikai ar dažiem klikšķiem

Vēlaties lielisku piederumu, kas saderētu ar tālruni S312? Pamēģiniet jauno uzņēmuma Sony Ericsson Bluetooth brīvroku sistēmu VH300 — viegli lietojamu austiņu ar bagātīgu skaņu. Modernā brīvroku sistēma aprīkota ar viena pieskāriena zvanīšanas pogu, parocīgu skaļuma vadību un ļoti pārdomāti veidotu abpusēju piespraudi, kas piestāvēs jebkuram apģērbam. Vienkārši piespraudiet to pie sava apģērba un nēsājiet austiņas daļu ap apkakli — un šādi varat doties ceļā. Jūs nekad neievērosiet šo novatorisko Bluetooth brīvroku sistēmu, kamēr vien nesāksiet sarunu.
 

Piespraužamā Bluetooth brīvroku sistēma VH300
·  Viena pieskāriena zvanīšanas poga
·  Ļoti pārdomāti veidota abpusējā piespraude
·  Parocīga skaļuma regulēšana
·  Pārdomāta nēsāšana — nevainojama, ja nēsājat brilles
·  Sarunu un gaidstāves laiks attiecīgi 10 un 250 stundas

Ja vēlaties dzirdēt savu mūziku un videoklipus skaļāk, tad tieši jums piemērots piederums ir Sony Ericsson pievienojamais skaļruņu statīvs MS410. Lai tā nelielie izmēri jūs nemulsina — skaļruņi ir aprīkoti ar lielisku skaņu un ir nevainojami jūsu tālruņa pavadoņi.

Pievienojamais skaļruņu statīvs MS410
·  Piedāvā kompaktu apvienojumu
·  Iebūvēta FM radiouztvērēja antena
·  Aprīkots ar video un mūzikas statīvu
·  Unikāls savienošanas mehānisms, lai būtu piemērots visiem Walkman tālruņiem

Tālrunis S312 darbojas GSM/GPRS/EDGE/900/1800 tīklos un būs nopērkams no šī gada 2. ceturkšņa zilā un sudraba krāsā. Piespraužamā Bluetooth brīvroku sistēma VH300 būs nopērkama no 2009. gada 3. ceturkšņa. Pievienojamais skaļruņu statīvs MS410 būs nopērkams no 2009. gada 2. ceturkšņa.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV