Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Samsung prezentē plānus, moderna dizaina un videi draudzīgus LCD monitorus

Diāna Dzene, 23.04.2009. 10:18 | komentāri (4)

Samsung laidis klajā plānu un videi draudzīgu premium kategorijas LCD monitoru ToC (Touch of Color) Syncmaster 70 ar 30 mm biezu korpusu tā plānākajā vietā, kas ir puse no līdz šim zināmo LCD monitoru 50-60 mm korpusa biezuma. ToC  dizaina tehnikā veidota pamatne un neuzkrītošas, vizuāli pievilcīgas skārienpogas monitora priekšpusē, kā arī tā 33% enerģijas ietaupījums salīdzinājumā ar esošajiem monitoriem padara to par pievilcīgu izvēli jebkura patērētāja acīs. Videi draudzīgi materiāli un lielisks dizains nav vienīgais, ar ko var lepoties jaunā LCD monitoru kategorija, tai piemīt arī 50 000:1 kontrasta attiecība, kā arī 2 milisekunžu reakcijas laiks reālistiskam krāsu atspoguļojumam un izcilai attēla kvalitātei.
Samsung prezentē plānus, moderna dizaina un videi draudzīgus LCD monitorus

Samsung jaunais LCD monitors turpina plānā un videi draudzīgā dizaina uzvaras gājienu, kas tika aizsākts pagājušajā gadā ar Syncmaster T sērijas monitoriem. Izpelnoties globālā līdera statusu monitoru dizaina jomā ar Touch of Color (ToC) dizainu, kas tika izmantots Syncmaster T sērijas monitoros, Samsung joprojām ir līderis, iepazīstinot pasauli ar vēl plānāku, vēl modernāku un vēl energotaupīgāku produktu virkni. ToC Syncmaster 70. sērijā pieejami (Modeļa Nr.: P2270/P2370) 21,5 un 23 collu modeļi.

Pateicoties Samsung Touch of Color dizaina tehnoloģijai, jaunā Syncmaster monitora korpuss veidots ar elegantu toņu pāreju no ogļu melnas krāsas rāmja iekšmalā līdz caurspīdīgai ārmalā. Monitora pamatnē iestrādātas arī zila toņa nianses.

Korpusa priekšpusē iestrādātais skārienjutīgais izvēlnes taustiņš ļauj piekļūt iestatījumu izvēlnei, savukārt automātiskās izvēlnes pogas gaismas izslēgšanās funkcija nodrošina nevainojamu un elegantu monitora dizainu.

Līdz ar videi draudzīgo produktu tirgus pieaugumu Samsung cer paaugstināt patērētājos apziņu par nepieciešamību rūpēties par apkārtējo vidi. Samsung jaunās Syncmaster 70.sērijas produkti ir gan energotaupīgāki, gan arī to ražošanas process ir videi draudzīgāks.

Jaunā enerģijas taupīšanas tehnoloģija ļauj Syncmaster 70 monitoram samazināt tās patēriņu par 33%, tādējādi dienā ietaupot 120W elektroenerģijas (aprēķins balstīts uz 8 lietojuma stundām un 16 gaidstāves stundām dienā).

Videi draudzīgā Samsung Touch of Color dizaina risinājuma izstrādē neizmanto pulverizatorkrāsas un pielieto otrreiz pārstrādājamus materiālus. Arī iepakojuma izmēri ir samazināti, tādējādi ļaujot ietaupīt transportēšanai patērēto enerģiju (transportēšanas izmaksas samazinātas par 30%), kā arī samazināt vides piesārņojumu.

Syncmaster 70 nelepojas ar glītu izskatu vien. Ar 50 000:1 kontrasta attiecību un 2 milisekunžu reakcijas laiku Syncmaster piedāvā teicamu attēla kvalitāti. Abi monitoru modeļi piedāvā arī HD jeb augstas izšķirtspējas atbalstu maksimāli dzīvīgam un reālistiskam attēla atspoguļojumam.

Samsung Vizuālo displeju nodaļas pārstāvis Jū Jae Jeongs (Yoo Jae Yeong) stāsta, “Pateicoties T sērijas izteikti pamanāmajam un novatoriskajam dizainam un par spīti gausajai ekonomiskajai situācijai iepriekšējā gadā, Samsung monitoriem bija visaugstākie pārdošanas rezultāti. Šogad esam nolēmuši 70. sērijas monitoriem izstrādāt vēl plānāku un videi draudzīgāku dizainu, tādējādi nostiprinot savas dizaina un kvalitātes līdera pozīcijas. Šogad mēs ceram pārdot vēl vienu miljonu monitoru.”

Baltijas valstīs Syncmaster 70.sērijas monitori tirdzniecībā nonāks šā gada aprīlī, un to orientējošā mazumtirdzniecības cena būs no 170 līdz 190 latiem, atkarībā no ekrāna izmēra.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV