Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Samsung iepazīstina ar Samsung Xplorer – mobilo tālruni aktīvam dzīvesveidam

Diāna Dzene, 14.05.2009. 10:25

Samsung Electronics Co. Ltd. laidis klajā Samsung Xplorer (B2100) – mobilo telefonu, kas apvieno aktīvam dzīvesveidam piemērotu funkcionalitāti ar robustu izturību. Samsung Xplorer, kas piemērots lietošanai aktīvās atpūtas laikā brīvā dabā un ekstrēmos apstākļos, var lepoties arī ar stilīgu un praktisku dizainu.
Samsung iepazīstina ar Samsung Xplorer – mobilo tālruni aktīvam dzīvesveidam

Sekojot veiksmīgajai telefonu modeļu M110 prezentācijai 2007. gadā un B2700 prezentācijai 2008. gadā, Samsung turpina iepazīstināt ar jauniem mobilajiem telefoniem, kas piemēroti lietošanai aktīvajā atpūtā un ekstrēmos apstākļos brīvā dabā.

„Samsung Xplorer ir perfekts sabiedrotais tiem patērētājiem, kuri labprāt izbauda savu aktīvo dzīves stilu ārpus telpām,” vēsta Samsung Electronics vice-izpilddirektors un Mobilo komunikāciju nodaļas vadītājs J. K. Šins (JK Shin). „Līdz ar jaunākā ūdenī funkcionēt spējīgā mobilā telefona Samsung Xplorer prezentēšanu Samsung vēl vairāk nostiprina savas pozīcijas brīvdabā un ekstrēmos apstākļos izmantojamo mobilo telefonu tirgū un turpina ražot produktus, kas izceļas ar savu izturību un plašām pielietojuma iespējām.”

Iestrādāts trieciendrošā uretāna korpusā, Samsung Xplorer ir radīts, lai izturētu triecienus, sitienus, skrāpējumus, nonēsāšanos un spētu pretoties pat putekļu un ūdens ietekmei. Ar IP57* izturības kategoriju apveltītais telefons piedāvā nevainojamu sniegumu lietošanai aktīvās atpūtas laikā brīvā dabā vai ekstrēmos apstākļos, tai pat laikā spēj pārciest gan putekļus, gan ūdeni (līdz viena metra dziļumam 30 minūtes).

Samsung Xplorer ir piemērots pat visskarbākajiem laika apstākļiem – tas pārcietīs gan spēcīgas lietus gāzes, gan arī mitruma un sāls ietekmi pie jūras, gan ļoti augstas un zemas temperatūras – telefons atbilst arī militārajam 810F izturības standartam (MIL-STD-810F).

Papildus Samsung Xplorer ir aprīkots ar dažādām funkcijām, kas lieliski piemērotas tālruņa lietošanai brīvdabā, piemēram, jaudīgiem iebūvētajiem skaļruņiem, trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju un lukturīti. Telefons ir pieejams dažādās krāsās, un tā korpuss ir plānākais starp visiem ūdensizturīgajiem telefoniem. Tādējādi šis sakaru rīks ir ideāla izvēle gan darbam, gan arī izklaides aktivitātēm.

Baltijā Samsung Xplorer būs pieejams 2009. gada maijā un maksās aptuveni 80 latu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV