Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Hewlett-Packard piesaka tirgū jaunus tintes printerus

Sintija Kvasova, 28.05.2009. 17:57

Šodien drukas iekārtu un risinājumu ražotājs Hewlett-Packard Officejet tintes printeru saimei piepulcina jaunās HP Officejet 6000 un HP Officejet 7000 Wide Format drukas iekārtas. Abi jaunievedumi radīti, ņemot vērā mājas biroju un mazo uzņēmumu vajadzības un nepieciešamību panākt maksimālu produktivitāti un efektīvi izmantot darba laiku. Iekārtas ir aprīkotas ar paplašināmās drukāšanas tehnoloģijas funkciju (eng. SPT - scalable printing technology), un tās ietaupīs 40 % krāsas un elektroenerģijas salīdzinājumā ar lāzerprinteriem.
Hewlett-Packard piesaka tirgū jaunus tintes printerus

Drukāšana ar HP Officejet 6000 printeri

HP Officejet 6000 ir reāls risinājums mājas biroja un mazo uzņēmumu darbiniekiem, lai drukātu profesionālus augstas kvalitātes dokumentus, kas  ilgi saglabā dokumentu kvalitāti un optimizē darba procesus. (2) HP Officejet 6000 printeris strādā lāzerprintera cienīgā ātrumā, drukājot 7 melnbaltas lapas minūtē un sešas krāsainas lapas minūtē. Strādājošajiem mājās un mazajiem uzņēmumiem šī iekārta ir efektīvs un ekonomisks risinājums.

Augstas veiktspējas drukāšana ar HP Officejet 7000 Wide Format

HP Officejet 7000 Wide Format ir liela vērtība mazajiem uzņēmumiem, kam nepieciešams drukāt izcilas krāsu fotogrāfijas un dokumentus. Iekārtas funkcionalitāte piedāvā drukāšanu bez tradicionālajām sānu apmalēm, kā arīA3+ formāta druku. Iekārta piemērota korporatīvo dokumentu un profesionālu mārketinga materiālu (bukletu, skrejlapu, prezentācijas materiālu un pastkaršu) drukāšanai. Pārsteidzošais drukas ātrums: 33 melnbaltas un 32 krāsainas lappuses minūtē optimizē uzņēmuma darbu, tajā pašā laikā saglabājot augsta līmeņa kvalitāti .

Abas jaunās iekārtas pievienojas HP Officejet tintes iekārtu saimei - pirms pāris mēnešiem prezentētajiem jaunumiem, kuru lietošanas izmaksas ir būtiski mazākas kā lāzerprinteriem: HP Officejet Pro 8500 All-in-One , HP Officejet Pro 8000 un HP Officejet 6500 All-in-One.

Resursu ietaupījums lietošanai mājas apstākļos

HP Officejet 6000 un HP Officejet 7000 Wide Format ir ieguvušas ENERGY STAR® kvalitātes zīmi. Galvenie šīs kategorijas ieguvumi ir papīra un elektroenerģijas patēriņa samazinājums līdz pat 40 % salīdzinājumā ar lāzerprinteriem (1); uzņēmums tādā veidā nodara mazāku kaitējumu apkārtējai videi.

HP Officejet 6000 un Officejet 7000 Wide Format iekārtām pielietojamas  jaunās HP 920/920XL Officejet Ink tintes kasetnes, kas piedāvā profesionālu kvalitāti, ilgtspējīgus un izturīgus dokumentus  ar speciāli izgatavotu HP Officejet pigmentētu melnu un krāsainu tinti, kas īpaši piemērota ColorLok tehnoloģijas papīram.

Printeri strādā ar 4 tintes kasetnēm. Lietotājs var izvēlēties, vai lietot standarta tintes vai CMYK (cyan-magenta-yellow-black) modeli, kurā ietilpst melnā tinte un trīs dažādu krāsu pakete: ciāna, sarkana anilīnkrāsa un dzeltena.

„New look” iepakojums

Ražotājs printerus papildinājis ar jaunu iepakojuma dizainu: spīdīgi melnu iepakojuma kasti, augstas izšķirtspējas fotogrāfijām un viegli identificējamām ikonām, kas papildina jau tirgū esošu klēpju datoru un monitoru iepakojuma līniju. Iepakojums veicina produkta atpazīstamību mazumtirdzniecības vietu plauktos.

Cena un pieejamība

• HP Officejet 6000 mazumtirdzniecības cena ir €99 jeb 70,00 LVL, Latvijā iekārta tirdzniecībā parādīsies 2009. gada jūnijā.
• HP Officejet 7000 Wide Format mazumtirdzniecības cena ir €249 jeb 173,00 LVL, Latvijā iekārta tirdzniecībā parādīsies 2009. gada augustā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV