Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Jauns skats uz mazizmēra klēpjdatoru - Acer iepazīstina ar jauno Aspire One 11,6’’

Acer PR, 17.06.2009. 09:38

Mazizmēra klēpjdatori, kas aizsākās kā fenomens šaurā lokā, tagad ir kļuvuši izplatīti visā pasaulē, un Gartner apskati liecina, ka 2009. gadā gaidāms globāls apgrozījuma pieaugums 21 miljona pārdotu datoru apmērā (piesardzīgākas prognozes vēl pirms 6 mēnešiem paredzēja tikai 8 miljonus). Mazizmēra klēpjdatori ir stratēģiska preču kategorija, kura papildina Acer mobilitātes klāstu, kas vienmēr bijis uzņēmuma centrā. Uzņēmums Acer ir parūpējies par katru sīkumu, no dizaina līdz personalizētam interfeisam un sakaru iespējām. Visi šie apvienotie elementi ir ļāvuši Aspire One kļūt par vispārdotāko mazizmēra klēpjdatoru tirgū.
Jauns skats uz mazizmēra klēpjdatoru - Acer iepazīstina ar jauno Aspire One 11,6’’

Jaunās paaudzes meklē rīku, kas ļautu pļāpāt ar tūlītējiem ziņojumiem vai vienmēr nodrošinātu piekļuvi paziņu tīkliem. Profesionāļi vēlas ierīci, kas apvienotu sakaru iespējas un mobilitāti, kā arī otru vai trešo datoru, ko vienmēr paņemt līdzi, lai jebkurā laikā izmantotu multimediju iespējas, Internetu vai e-pastu.

Šodien Acer pievēršas citai dimensijai – jaunai, paplašinātai, īpaši veidotai ģimenei. Kur dažādu gadu gājumu cilvēki var gūt apmierinājumu no veida, kādā izvēlas sazināties. Acer stratēģija ir pilnveidot savu piedāvājumu, lai vairotu lietotāju patiku pret datoru.

Dizains tādejādi kļūst par pamatelementu, lai nodotu šo ideju pasauli un nozīmi, ar ko tā ir saistīta.

Šodien Acer paplašina šo ģimeni ar pavisam jauno 11,6 collu formātu.

Papildus pilnīgām sakaru iespējām, jauno sēriju raksturo tās īpašais stils. Datori ir pieejami četrās krāsās – baltā, tumši zilā, sarkanā un melnā – un to dizaina elementus nav iespējams nepamanīt. Plāni un aerodinamiski, jaunie Acer mazizmēra piezīmjdatori raisa domas par ātrumu un mobilitāti, izceļot to spēju pārsniegt laika un telpas robežas, lai pilnīgā brīvībā baudītu sakaru iespējas visur.

11,6 collu Aspire One ir aprīkots ar Intel® Atom™ procesoru un Mobile Intel® US15W Express čipsetu. Par spīti mazajam izmēram 11,6 collu Aspire One piezīmjdatoram ir apjomīgs 160 GB iekšējais cietais disks un dažādu veidu karšu lasītājs.

Šis dators ir radīts vieglai pārnēsāšanai – tā biezums ir tikai 2,5 cm (1 colla). Wi-Fi 802.11b/g un Acer Signal Up tehnikas integrācija ļauj viegli piekļūt pieejamajiem bezvadu tīkliem, savukārt Bluetooth savienojamība un 3G garantē vēl lielāku brīvību – tā ir pilnīga tiešsaistes iespēju baudīšana bez laika un telpas robežām.

Tādejādi vienīgais ierobežojums jūsu sakariem tiešsaistē ir iztēle. Acer izstrādāja 11,6 collu Aspire One, sekojot ļoti skaidram principam – vērojot galalietotāju ikdienas dzīvi un darbības un apvienojot to īpašā pieredzē.

Tādas elegantas detaļas kā ekrāna eņģes un aerodinamiska metāla forma ar krāsas akcentu iekšpusē vai ieslēgšanas slēdzis krāsā, kas kontrastē ar datora virsmu, saista uzmanību.

Sīkumiem 11,6 collu versijās veltīta sevišķi liela uzmanība – tastatūrai ir ‘’maigie taustiņi’’, lai palielinātu drukāšanas ērtības un padarītu čatošanu ar draugiem vēl patīkamāku. Dolby Pro Logic® skaņa un augstas izšķirtspējas WXGA LED displejs ar aizmugurgaismojumu simulē vismodernāko multimediju izklaides staciju; izcilais slaikums, tikai 2,5 cm liels augstums, svars, kas tikai nedaudz pārsniedz kilogramu, un astoņas darba stundas, pateicoties 6 elementu 5200 mAh akumulatoram, nozīmē, ka Aspire One vienmēr ir viegli paņemams līdzi.

Papildus tam, korpusā ir iekļauts digitāls mikrofons un Acer Crystal Eye kamera – mazs lodziņš uz pasauli, lai uzturētu sakarus ar reāllaika video straumēšanu, video čatu un konferenču zvaniem.

Lai padarītu šos piezīmjdatorus plānākus un vieglāk pārnēsājamus, VGA un LAN pieslēgvietas ir izvietotas korpusa aizmugurē, lai padarītu kabeļu pieslēgšanu ērtāku. Uz maliņām ir uzdrukātas pieslēgvietu ikonas, lai tās būtu vieglāk identificējamas un redzamas arī, kad vāks ir aizvērts. Vēl viens pēdējais praktiskais sīkums – skārienpaliktnim ir daudzskārienu sistēma, kas ļauj pāršķirt lapas gluži kā lasot avīzi vai veikt tālummaiņu ar vienu pieskārienu.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV