Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Logitech" izlaiž vienkāršu un modernu videosarunu programmatūru "Vid"

Jānis Vanags, 17.06.2009. 14:24

Programmatūra Logitech Vid ir īpaši izstrādāta videosarunām un iekļauta tīmekļkameras instalācijā.
"Logitech" izlaiž vienkāršu un modernu videosarunu programmatūru "Vid"

Videosarunas vienmēr bijušas paredzētas, lai nodrošinātu ciešus sakarus starp jums un tālumā esošajiem draugiem un ģimeni. Tomēr daudziem grūtības sagādā sekmīga programmatūras un aparatūras uzstādīšana. Ja esat gaidījis vienkāršāku veidu, kā uzsākt videosarunu, tad risinājums ir Logitech® Vid™, kas ir bezmaksas, ātrs un vienkāršs veids, kā uzsākt videosarunu, izmantojot PC vai Mac® tipa datoru un Logitech tīmekļkameru.

Tīmekļkameru izstrādes un videosarunu celmlauzis Logitech ir vienkāršojis videosarunas, piedāvājot savu modernizēto, ar vienkāršu un intuitīvu saskarni veidoto un īpaši videosarunām paredzēto programmu Vid. Faktiski programmas Vid instalēšanai nepieciešams veikt mazāk nekā pusi no darbībām, kas jāveic, instalējot lielāko daļu tūlītējās ziņojumapmaiņas programmu. Programmu Vid var lejupielādēt no tīmekļvietnes www.logitech.com/Vid

Programma Vid ataino cilvēkus dabiskās krāsās. Tā optimizē videosarunas ātrumu un izšķirtspēju, lai jūs vienmēr iegūtu tīmekļkameras pašu labāko kadru nomaiņas ātrumu un izšķirtspēju.

"Videosarunas ir pieejamas jau vairāk nekā desmit gadu, bet ar programmu Vid videosarunas iespējams padarīt par galveno veidu, kā mēs sazināmies ar sev tuviem cilvēkiem," sacīja uzņēmuma Logitech Interneta sakaru nodaļas vadītāja Džīna Klārka (Gina Clark). "Programma Vid sniedz labākās iespējas - mazina šķēršļus videosarunu veikšanai, kā arī nodrošina kvalitatīvu skaņu un videoattēlu, kādu jūs jau sagaidāt no Logitech. Tomēr vissvarīgākais, ka jums nav jāpārzina tehnika, lai lietotu programmu Vid."

Uzņēmuma Logitech pētījums par cēloņiem, kāpēc daudz cilvēku neizmanto videosarunas, parādīja, ka viņus neapmierina sarežģītā programmatūra. Atšķirībā no tūlītējās ziņojumapmaiņas vai IP balss pārraides programmām, lietotne Vid ir izstrādāta tieši videosarunām. Tā kā programmu Vid atbalsta Logitech® SightSpeed® tīkls, tā ir uzticams augstas kvalitātes videosarunu avots.

Instalācija vienlaikus ar tīmekļkameru


Programma Vid tiek instalēta automātiski, tiklīdz datoram pievieno Logitech tīmekļkameru. Tikai daži klikšķi un to jau var lietot. Instalācijas laikā uz ekrāna nav redzami dažādi paziņojumi. Un nevajag lejupielādēt trešo pušu programmatūru. Kad esat gatavs videosarunai, savienojuma izveidei programma Vid izmanto jūsu drauga vai ģimenes locekļa e-pasta adresi. Draugam vienkārši jāapstiprina e-pastā saņemtais uzaicinājums piedalīties videosarunā ar programmu Vid, un pēc tam abi varat sākt tērzēt.

Vienkārša un intuitīva saskarne


Atšķirībā no citām programmām, kas piedāvā videosarunas kā vienu no iespējām, programmai Vid ir vienkārša un intuitīva saskarne, kurā katrs elements ir veidots tā, lai palīdzētu sākt videosarunu. Jūs varat sākt sarunu, veicot tikai dažas vienkāršas darbības. Katrs adresāts ir redzams kā sīktēls. Jums vienkārši jānoklikšķina uz izvēlētā adresāta attēla, un programma Vid uzsāks videosarunu.

Ar Logitech tīmekļkameru programma Vid ir izmantojama bez maksas un arī sarunas ir neko nemaksā. Par sarunām netiek iekasēta samaksa. Ja jums nav uzņēmuma Logitech tīmekļkameras, arī tad varat izmantot programmu Vid, ja vien jūs uzaicina draugs vai radinieks (ja uzaicina draugs vai radinieks, kam datorā jau ir instalēta programma Vid, bet jums nav Logitech kameras, tad iegūstat 30 dienu programmas Vid bezmaksas lietošanas tiesības, bet pēc šī perioda beigām varat lietot programmu Vid, ja pasūtāt uzņēmuma Logitech tīmekļkameru).

Programma Vid ir saderīga ar PC un Mac® tipa datoriem, kā arī ar pievienojamām un iebūvētām tīmekļkamerām.

Cena un pieejamība


Programmu Logitech Vid var lejupielādēt no tīmekļvietnes www.logitech.com/Vid un to bez maksas var lietot ar ikvienu Logitech tīmekļkameru. Programma Vid ir saderīga ar visām uzņēmuma Logitech tīmekļkamerām, tai skaitā ar jaunajām tīmekļkamerām Logitech® Webcam C200, Logitech® Webcam C250 un Logitech® Webcam C500.

Par uzņēmumu Logitech

Logitech ir vadošais uzņēmums personālo ārējo ierīču izstrādē, jaunveides virzītājs datoru vadībā, interneta sakaros, digitālajā mūzikā, mājas izklaides vadībā, spēlēm paredzētajās un bezvadu ierīcēs. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta Šveices akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Logitech, Logitech logotips un citas Logitech zīmes ir reģistrētas Šveicē un citās valstīs. Visas citas preču zīmes ir to saimnieku īpašums. Plašāku informāciju par uzņēmumu Logitech un tā izstrādājumiem varat iegūt tīmekļvietnē www.logitech.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV