Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Logitech UE AirPlay skaļrunis atbrīvo tavu mūzikas kolekciju

Jānis Vanags, 28.03.2012. 12:41

Jaunajam skaļrunim ir AirPlay tehnoloģija bezvadu mūzikas straumēšanai no iTunes, iPhone, iPad vai iPod touch.
Logitech UE AirPlay skaļrunis atbrīvo tavu mūzikas kolekciju

Logitech iepazīstina ar Logitech® UE™ Air skaļruni ar Apple AirPlay®. Tagad varat straumēt mūziku no iTunes, iPhone, iPad vai iPod touch, kas savienots mājas Wi-Fi® tīklā, uz Logitech UE skaļruni. Tam ir augstas kvalitātes skaņa ar lielu skaņas lauku, pateicoties dubultiem augšējo un zemo frekvenču skaļruņiem.

"Ir jauna veida mūzikas mīļotāji, kuru klausīšanās centrā ir viņu iPad un iPhone ierīces," sacīja Rorijs Dūlejs, Logitech mūzikas izstrādājumu vecākais viceprezidents. "Esam radījuši Logitech UE Air skaļruni, lai šiem cilvēkiem nodrošinātu lieliskas skaņas baudījumu, kas apvieno vieglu straumēšanu ar fantastisku skaņu. Ar stilīgo un moderno dizainu, vieglo iestatīšanu un izcilo skaņu, Logitech UE Air skaļrunis izskatīsies un skanēs lieliski jebkurā mājas istabā."

Logitech UE nodrošina skaidru mūziku visur, kur jūs to gribētu klausīties. Apvienojot Logitech pieredzi mājas audio jomā ar Ultimate Ears pieredzi, nodrošinot lieliskas kvalitātes skaņu tieši mūzikas mīļotāju ausīs, jaunais Logitech UE Air skaļrunis piedāvā labāko funkcionalitāti stilīgā dizainā. Logitech UE Air smalkie izliekumi un glītā, klaviermelnā apdare izskatīsies lieliski jebkurā istabā, tai pat laikā skaļruņa individuāli noregulētā akustika nodrošina lielu skaņas lauku ar iespaidīgi detalizētu stereo skaņu.

Iestatīšana ir vienkārša: tikai novietojot dokstacijā savu iPad®, iPhone® vai iPod touch®, sekojiet ekrāna norādēm, lai lejupielādētu Logitech UE Air lietotni, ievadiet Wi-Fi® tīkla paroli un viss jau darbojas.

Pēc vienreizējā iestatīšanas procesa jebkurš iPhone 4s, iPhone4, iPhone 3GS, iPod touch (2.-4. paaudzes), iPad ar iOS 4.2 vai jaunāku versiju, vai jebkurš tīklā saslēgts Mac vai PC dators ar iTunes 10.1 vai jaunāku versiju ir uzreiz savienots. Skaļrunis arī lādē jūsu iPad, iPhone vai iPod touch, kamēr atskaņojat mūziku.

Logitech UE Air skaļrunis ir godalgots International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards.

Cena un pieejamība

Sagaidāms, ka Logitech UE Air skaļrunis būs nopērkams no aprīļa sākuma par Ls 245. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.logitech.com vai mūsu emuāru.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV