Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web - pasaulē pirmais printeris ar tiešo pieslēgumu internetam

Sintija Kvasova, 29.06.2009. 15:15

HP iepazīstina ar HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web - pasaulē pirmo printeri, kas bez datora palīdzības ļauj piekļūt interneta vietnēm un izdrukāt nepieciešamo saturu. Revolucionārajam HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web ir 4,33 collu TouchSmart ekrāns, kas šobrīd ir lielākais all-in-one tintes printeru vidū sastopamais LCD skārienjūtīgais panelis pasaulē. Uz šī ekrāna ir redzamas HP aplikācijas, caur kurām iespējams ātri piekļūt nepieciešamajam online saturam, to apstrādāt un izdrukāt.
HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web - pasaulē pirmais printeris ar tiešo pieslēgumu internetam

HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web ir īpaši piemērots mūsdienu digitālajai paaudzei, kam ir plaša drukas vajadzību amplitūda. Iespēju pieslēgties internetam pa tiešo no printera sniedz pilnīgi jauna tīkla pieslēguma drukāšanas platforma ar HP drukas aplikācijām. Līdzīgi kā citās ierīcēs ar tiešo pieslēgumu internetam, arī HP aplikācijas, kas redzamas uz īpaši liela TouchSmart paneļa, ļauj ātri pieslēgties web lapām.

Sākotnēji printerī būs instalētas bāzes HP aplikācijas (Hewlett-Packard ir noslēdzis līgumus ar populārākajiem ziņu, izklaides un informācijas online kanāliem Amerikā, piem., Google, Nickelodeon, Weather News u.c.). Jaunajam printerim būs arī interneta tiešsaiste ar fotogrāfiju platformu Snapfish, caur kuru varēs apskatīt, izdrukāt un lejupielādēt fotogrāfijas. Savukārt, jau šā gada rudenī būs iespējams lejupielādēt arī citas aplikācijas. Ar vienu pirksta vēzienu lietotājs varēs meklēt, šķirstīt un apskatīt populārākās interneta lapas un, ar vieglu pieskārienu atvērt vietni, kurā iespējams pielāgot nepieciešamo interneta lapu saturu, bet pēc tam to izdrukāt ērti lasāmā formātā.(1)

Viens no pirmajiem HP aplikāciju piegādes platformas print-on-demand („drukāšana uz pieprasījuma”) sadarbības partneriem ir pasaulē plaši pazīstamais Google tīkls. Ieejot Google Maps, printera lietotājs varēs ierakstīt vēlamo galamērķi un acumirklī izdrukāt ģeogrāfisko karti vai izvēlēto brīvdienu ceļojuma maršrutu. Savukārt tiem, kas izmanto Google Calendar priekšrocības, būs iespējams ar HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web izveidot nedēļas vai mēneša plānu, izdrukāt to un novietot citiem redzamā vietā.

Šis multifunkcionālais printeris ar 4.33 collu ekrānu paredzēts dokumentu drukāšanai, faksu sūtīšanai, kopēšanai un skenēšanai, bet ar printera iespēju pieslēgties internetam šī iekārta ievieš pavisam jaunu all-in-one apzīmējuma nozīmi. Dokumentu kvalitāte ir līdzvērtīga lāzerprintera drukātam dokumentam, bet fotogrāfiju kvalitāte līdzvērtīga foto laboratorijā izgatavotām bildēm. Photosmart Premium ar TouchSmart Web ir gan vadu, gan bezvadu interneta pieslēguma iespējas, tas ir pielāgojams arī drukāšanai no datora ar WI-FI savienojumu, tas ir saslēdzams ar ierīcēm caur Bluetooth®, kā arī to var viegli saslēgt ar Apple iPhone un Apple iPod touch, izmantojot HP iPrint Photo aplikāciju (3)

Baltijā HP Photosmart Premium ar TouchSmart Web plāno ieviest 2009. gada oktobrī un ražotāja noteiktā iekārtas aptuvenā cena būs aptuveni $399 jeb 200 LVL.(4) 

Par Hewlett-Packard (HP)

Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.

Citiem HP jaunumiem iespējams sekot līdzi http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/.

(1) Printerim nepieciešams interneta pieslēgums.
(2) Lietojot HP iPrint Photo programmrīku. To iespējams ielādēt no Apple App Store; informācija atrodama arī zem:  www.hp.com/go/iPrintphoto.
(3) ASV mazumtirdzniecības cena. Cena katrā valstī var mainīties.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV