Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

HP klientiem piedāvās datorus ar Microsoft Windows

ZParks/HP PR, 01.07.2009. 13:16

Hewlett-Packard (HP) paziņo, ka no šī gada 22. oktobra klienti varēs iegādāties patērētājiem un biznesam paredzētos personālos datorus ar jauno operētājsistēmu Microsoft Windows 7.
HP klientiem piedāvās datorus ar Microsoft Windows

Lai apmierinātu klientu vajadzības datoru jomā un pasargātu viņu investīcijas, HP piedalās Windows jauninājumu programmā (Windows Upgrade Option Program), lai klienti vieglāk varētu pāriet uz jauno Windows 7 operētājsistēmu. Programma ļaus klientiem, kuri ir iegādājušies piemērotus HP datorus, jau tagad baudīt uz Windows bāzes veidotu datoru priekšrocības, kā arī instalēt jauno Windows 7 operētājsistēmu oktobrī, kad tā būs pieejama.

Klienti, kuri sākot ar šodienu iegādājas HP datoru, var piedalīties Windows jauninājumu programmā. Apmeklējot HP mājas lapu (www.hp.com/go/windows7upgrade), ir iespējams pārliecināties, vai konkrētais datora modelis ir ietverts atjaunināšanas programmā, kā arī reģistrēties un iegūt informāciju par savu datoru un tā operētājsistēmu. Sākot no 22. oktobra klienti, kuri ietverti programmā, saņems Windows 7 atjauninājumu un instalācijas disku (HP atbalsta disks būs pieejams tikai patērētājiem, bet biznesa klientiem tiks piedāvāts cits atjauninājumu iegūšanas process, tāpat arī diska saturs var variēt dažādiem produktu modeļiem vai sērijām). Diskā būs arī informācija par jaunās sistēmas instalācijas procesu. Atjaunināšanas komplekti tiks nosūtīti 2009. gada 22. oktobrī vai drīz pēc tam.

Laikā, kad kompānija Microsoft izstrādāja jauno Windows 7 sistēmu, HP ar Microsoft veidoja līdz šim vēl nebijušu sadarbību, lai uzlabotu lietotāju pieredzi. HP veica ievērojamas investīcijas tehnikas un programmatūras pārbaudīšanā, lai nodrošinātu plašu savietojamību un apmierinošu lietotāja pieredzi visam patērētājiem un biznesam paredzētajam produktu klāstam.

„HP palīdzēja Microsoft ar Windows 7 sistēmas izstrādāšanu, nodrošinot sadarbību un unikālu viedokli un padomu par jaunajām tehnoloģijām. Pateicoties šai sadarbībai, HP varēja izstrādāt jaunus personīgos datorus – gan plānus un vieglus piezīmjdatorus, gan spēcīgus galda datorus un plašu atzinību guvušos TouchSmart datorus,” saka Almantas Liorentas, HP patērētāju mobilo produktu vadītājs Baltijas valstīs. “Dalība Windows jauninājumu programmā ļaus mums nodrošināt jaunus datorus jau tagad un būt gataviem inovācijām un unikālai lietotāju pieredzei, ko sniegs Windows 7. Mēs spēsim arī turpmāk nodrošināt modernāko datora darbu, interesantu pieredzi lietotājam un arvien plašāku funkcionalitāti.

HP un Microsoft sadarbība ilga vairāk nekā divus gadus, daloties labākajā praksē un tehnoloģijās, lai nodrošinātu mobilitāti, inovatīvus pieskāriena elementus un drukāšanas sistēmas, kā arī, lai sniegtu pozitīvu pieredzi klientiem, kuri izmantos jauno Windows 7.

Lai vienkāršotu Windows 7 instalēšanas procesu, HP atjaunināšanas programma identificēs un instalēs nepieciešamos draiverus.HP atbalsta mājas lapā tiks piedāvāti arī jaunākie draiveri, kas ļaus personīgo datoru atjaunināt bez nepieciešamības meklēt un lejupielādēt draiverus grafikas kartēm un pievienotajām ārējām ierīcēm.

HP datori ar Windows Vista apmierinās tehnikas prasības (XP datori darbosies, ja tiem būs mikroshēmas, kas atbalsta virtualizāciju) Windows 7 operētājsistēmas izmantošanai, tāpēc klienti var tos droši iegādāties ar pārliecību, ka datorus varēs izmantot arī tad, kad Windows 7 sistēma būs pieejama.

Piedalīties diskusijās par jauno Windows 7 ir iespējamsHP patērētāju atbalsta forumā vai HP biznesa atbalsta forumā. Papildu informācija par HP Windows jauninājumu programmu ir pieejama www.hp.com/go/windows7. Windows 7 atjaunināšans CD piegādes samaksa būs 35 eiro. Atjaunināšana būs bez maksas.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV