Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Samsung laidis klajā MP3 atskaņotāju Popcorn MP3 Yepp U5

Kristīne Circene, 07.07.2009. 16:24

Samsung ir laidis klajā jaunu MP3 atskaņotāju Popcorn MP3 Yepp U5, kas ir īpaši veidots cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu un aprīkots ar plašu fitnesam noderīgu funkciju klāstu.
Samsung laidis klajā MP3 atskaņotāju Popcorn MP3 Yepp U5

Izmantojot treniņu pārvaldības programmu fitness mode, Yepp U5 spēj aprēķināt un noteikt kaloriju skaitu (pēc svara un treniņa ilguma), kas sadedzinātas sportisko nodarbju laikā, piemēram, kāpjot kalnos, braucot ar velosipēdu, skrienot vai nodarbojoties ar jogu. Savukārt balss paziņojumu funkcija ļauj lietotājam uzzināt treniņā pavadīto laiku.

Yepp U5 saglabā un apkopo mēneša laikā aizvadīto treniņu datus. Vairākuzdevumu režīms ļauj lietotājam treniņa laikā arī baudīt mūziku. Yepp U5 piedāvā dažādas īpašas treniņu funkcijas un arī aksesuārus, piemēram, aproci ērtākai atskaņotāja lietošanai. Pop art icon funkcija ļauj lietotājam izmantot plašu viegli pielāgojamu ikonu klāstu, kā arī sniedz iespēju izveidot pašiem savas ikonas.

Ar Study mode režīmu Yepp U5 spēj kalpot arī kā optimāls risinājums valodu apguvei. Līdz ko aktivizēts Study mode režīms, lietotājs var izmantot Play taustiņu, lai regulētu ierakstītās balss atskaņošanas ātrumu, kā arī atkārtoti noklausītos konkrētu atskaņojamā faila fragmentu. Yepp U5 piedāvā arī balss ieraksta funkciju un FM radio. Yepp U5 būs pieejams piecos krāsu variantos – melnā, kokosriekstu baltā, zemeņu sarkanā, rozā un debesu zilā tonī.
 
MP3 Latvijas veikalos ir pieejams par 34 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV