Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Samsung laidis klajā trešās paaudzes multimediju mini klēpjdatoru N120

Kristīne Circene, 08.07.2009. 11:02

Samsung laidis klajā klēpjdatoru N120, kas piedāvā novatoriskas iespējas, piemēram, ergonomisku tastatūru, kā arī 2.1 kanālu stereo audio skanējumu un zemfrekvenču skaļruni, kas ir vēl neredzēts sasniegums šāda izmēra klēpjdatoros.
Samsung  laidis klajā trešās paaudzes multimediju mini klēpjdatoru N120

Trešās paaudzes mini klēpjdators sevī apvieno augstu funkcionalitāti ar vēl neredzētu mobilitāti, ko piedāvā 10,1 collu LCD ekrāns un svars, kas nepārsniedz 1,27 kilogramus (iekļaujot akumulatoru).

N120 atbalsta 802.11bg standarta bezvadu sakarus un Bluetooth 2.0 savienojumu. Klēpjdators ir aprīkots ar 160GB iebūvētu atmiņu un 1.3 megapikseļu tīmekļa kameru. N120 ir īpašs ar to, ka spēj uzlādēt pie USB savienojuma pieslēgtas iekārtas arī laikā, kamēr pats klēpjdators ir izslēgts. Baterijas maksimālais darbības laiks ir līdz pat 9 stundām.

N120 nodrošina plašas multimediju iespējas, iebūvētā 2.1 kanālu stereo skaņa un attēla pārveidošanas iespēja līdz HD standartam ļauj pilnībā izbaudīt filmas. SRS TruSurround XT skaņas risinājums sniedz plašāku, bagātāku un patiesāku skanējumu. Standarta komplektācijā iekļautā programmatūra paplašina lietotāja iespējas pārvaldīt datoru un pilnvērtīgāk izmantot tīmekļa kameras iespējas, kā arī nodrošina lietotājam pieeju papildus 25GB lielai tīmekļa diska vietai.

Dators Latvijā ir pieejams melnā krāsā, un tā cena ir vidēji 300 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV