Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

HP izlaiž modernu, kompaktu datoru "Compaq Mini 110c"

Egita Māliņa, 29.07.2009. 11:21

HP šodien prezentē HP Compaq Mini 110c, kas papildina jau tā plašo, moderno un ultra vieglo HP Mini piezīmjdatoru klāstu. Lai arī spīdīgā dizaina HP Compaq Mini 110c nodrošina plašas skaitļošanas funkcijas un iespēju lietot internetu mājās vai esot ceļā, tas ir pieejams par pircējiem draudzīgu cenu.

HP Compaq Mini 110c ir izsmalcināta virsma ar izturīgo spīdīgo HP Imprint dizainu. Jaunais piezīmjdators sver tikai 1,17 kg (ar trīs šūnu bateriju) un ir 33 mm plāns, tāpēc būs viegls ceļabiedrs dodoties ārpus mājām un piesaistot apkārtējo uzmanību ar savu lielisko dizainu.

Pateicoties iebūvētai vebkamerai un mikrofonam, kā arī WLAN iespējām (pēc izvēles iespējams piezīmjdatora komplektācijā iekļaut arī WWAN), Compaq Mini nodrošinās plašas tīklošanas iespējas, kā arī video konferences un tūlītējo ziņojumapmaiņu ne tikai mājās, bet arī tādās atpūtas vietās kā parkos, kafejnīcās, lidostās un bibliotēkās. Jaunajam piezīmdatoram ir 10,1 collu plats BrightView ekrāns, liela klaviatūra (92% no pilnā izmēra), trīs USB porti un pieci-vienā karšu lasītājs. Tādējādi HP Compaq 110c nodrošina visu, kas nepieciešams izklaidei, darbam un dažādām komunikācijas iespējām.

Šīs iespaidīgās funkcijas papildina jaunākais Intel Atom procesors un 160GB cietais disks, garantējot nepieciešamo jaudu un pietiekamu atmiņu mūzikas, video un citu failu glabāšanai. Jaunā datora vizuālo veikspēju nodrošina HD Video Accelerator, kas noderēs lietotājiem, tajā skaitā arī studentiem un jauniem profesionāļiem, kuriem svarīga ir mobilitāte un internets.

“Mūsu jaunais produkts HP Compaq Mini 110c apvieno lielisku funkcionalitāti ar modernu dizainu un vieglu svaru. Šīs īpašības padara jauno piezīmjdatoru par ideālu sabiedroto lietotājiem, kuri meklē ērti visur līdzi paņemamu piezīmjdatyoru par labu cenu, kas nodrošinās iespēju būt tiešsaistē un lietot Windows tikai mazākā displejā,” saka Mantas Gabrijolavičius, HP Personālo biznesa produktu vadītājs Baltijas valstīs.

HP Compaq Mini 110c būs pieejams Latvijā šā gada augusta sākumā par vidējo mazumtirdzniecības cenu 225 latiem (ar PVN).

Par Hewlett-Packard (HP)

Pasaules lielākās tehnoloģiju kompānijas HP piedāvājumu klāstā ietilpst drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumi, programmatūra un risinājumi, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un kompānijām. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama www.hp.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV