Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Viens Logitech uztvērējs tastatūru un peļu pieslēgšanai

Jānis Vanags, 04.08.2009. 14:39

Logitech šodien iepazīstina ar ērtu veidu, kā savam datoram pievienot bezvadu tastatūras un peles, — Logitech® apvienoto uztvērēju. Tas ir tiks mazs, ka to var atstāt klēpjdatorā pastāvīgi. Vienu apvienoto uztvērēju var savienot pārī ar līdz pat sešām saderīgām Logitech pelēm un tastatūrām, tādējādi atbrīvojot USB pieslēgvietas.
Viens Logitech uztvērējs tastatūru un peļu pieslēgšanai

Logitech apvienotais uztvērējs pieejams ar četriem jauniem izstrādājumiem: tastatūrām Logitech® Wireless Keyboard K350, Logitech® Wireless Keyboard K340 un pelēm Logitech® Marathon Mouse M705 un Logitech® Wireless Mouse M505.

Pievienojiet un aizmirstiet par to

Apvienotā uztvērēja pamatā izmatota nozarē pirmā Logitech nano uztvērēja novatoriskā konstrukcija. Tas ir tik sīks (no datora uz āru izvirzās tikai 8 mm), ka varat uztvērēju atstāt pieslēgtu klēpjdatoram arī ceļojot. Vienalga, vai jūs pārvietojaties birojā, dodaties darījumu braucienā, pārbaudāt e-pastu vietējā kafejnīcā vai zvilnat dīvānā un tiešsaistē tērzējat ar ģimeni, ārējās ierīces ir gatavas darbam ikvienā vietā.

Apvienotā uztvērēja un Logitech ārējo ierīču iestatīšana ir ātra un vienkārša: pievienojiet uztvērēju un pele vai tastatūra tiks atrasta dažās sekundēs. Ja vēlaties pievienot vairāk ierīču, programmatūra Unifying (lejupielādējama no tīmekļvietnes www.logitech.com/unifying) palīdzēs ar dažām darbībām izveidot savienojumu ar jauno ierīci un sākt darbu.

Drošs savienojums

Abas jaunās tastatūras, kas saderīgas ar apvienoto uztvērēju, darbojas ar Logitech® uzlaboto 2,4 GHz bezvadu savienojumu, kas nodrošina vadu uzticamību un bezvadu savienojuma ērtības un brīvību. Ātra datu pārraide praktiski bez kavēšanās un pārtraukumiem un 128 bitu AES datu šifrēšana garantē, ka dati tiek droši pārraidīti no uztvērēja līdz datoram.

Tastatūra Logitech Wireless Keyboard K350


Logitech bezvadu tastatūra K350, kas veidota Logitech īpatnējā viļņveida konstrukcijā un ar nemainīga izliekuma izkārtojumu, palīdz rokām atrasties pareizajā stāvoklī un dabiski pielāgojas lietotāja pirkstiem. Polsterētais delmu paliktnis ļauj ērti un atbilstoši novietot rokas uz tastatūras. Ar tastatūru ir viegli rakstīt, turklāt ar to nav jāmācās no jauna rakstīt nepazīstamā izkārtojumā. Tastatūras baterija darbojas līdz pat trim gadiem.

Tastatūra Logitech Wireless Keyboard K340

Piemērota jebkurai situācijai, nelielā Logitech bezvadu tastatūra K340 uz galda neaizņem daudz vietas un to ir viegli ņemt līdzi ceļā. Tās pilnā izmēra izkārtojums un cipartastatūra piedāvā visus vajadzīgos taustiņus, savukārt baterija darbojas līdz pat trim gadiem. Lai nodrošinātu vairāk ērtību, tastatūras zemais profils palīdz rokas un plaukstu locītavas novietot daudz neitrālākā stāvoklī. Turklāt klusie un labi reaģējošie taustiņi ir lieliski sajūtami un to darbība ir tikko sadzirdama.

Pele Logitech Marathon Mouse M705

Varat būt drošs, ka peli Logitech Marathon Mouse M705 varēsit izmantot gan mājās, gan darbā, jo līdz bateriju nomaiņai tā darbojas pilnus trīs gadus un patērē tikai pusi no enerģijas apjoma, kādu patērē citas salīdzināmas peles (salīdzināta ar populārākajām ar baterijām darbināmām optiskajām un lāzera bezvadu pelēm, kas bija nopērkamas 2009. gada 1. martā). Ar ļoti ātro ritināšanas iespēju var burtiski lidot caur gariem dokumentiem, lai vajadzīgo atrastu vienā mirklī. Lāzera sekošanas tehnoloģija nodrošina vienmērīgu un ātri reaģējošu kursora vadību, savukārt dabiski veidotā labās rokas forma atbilst rokas satvērienam.

Pele Logitech Wireless Mouse M505


Pele Logitech Wireless Mouse M505 ļauj paveikt vairāk, ērtāk un dažādās vietās. Tai ir līdz pat 15 mēnešus ilgs baterijas darbības laiks, lāzera sekošanas tehnoloģija, kas nodrošina ātru reakciju un precīzu kursora vadību uz virsmām, kur nedarbojas optiskās peles. Ergonomiskais veidols un abām rokām ērtā forma ar mīkstiem saķeres elementiem atbilst rokas satvērienam, lai tas būtu dabisks un ērts. Šī pele ir pietiekami maza, lai to ņemtu līdzi ceļā.

Uzņēmuma Logitech tastatūru bateriju darbības laiks aprēķināts, par pamatu izmantojot biroja vidi un 2 miljonus taustiņspiedienu gadā. Logitech peļu bateriju darbības ilgums var mainīties atkarībā no lietošanas apstākļiem.

Cena un pieejamība

Tastatūras Logitech Wireless Keyboard K350 and Logitech Wireless Keyboard K340 būs nopērkamas septembrī, un to ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 59 un 39 eiro. Pele Logitech Marathon Mouse M705 būs nopērkama septembrī par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu — 59 eiro. Pele Logitech Wireless Mouse M505 būs nopērkama augustā, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir 39 eiro. Visi četri izstrādājumi būs pieejami arī Logitech biznesa klientiem.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV