Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Jaudīgs, spēcīgs, bet vienkāršs – Samsung Jet S8000

Jānis Lūsis, 07.08.2009. 09:43

Skārienjutīgo telefonu īpatsvars mobilo sakaru rīku tirgū, šķiet, pieaug ar katru nedēļu, tikai es pagaidām tā īsti vēl nevaru saprast – vai tiešām arī lielākā daļa pašu lietotāju ir gatava šai jaunajai tendencei?! To, šķiet, parādīs laiks, bet ražotāji tikmēr i nemaz nedomā pārtraukt virzīties uz priekšu pa Apple iPhone jau visai pasen iniciēto attīstības ceļu. Un lūk – kārtējais nelielais ieskats vienā no skārientelefonu pulka pārstāvjiem – Samsung Jet.
Jaudīgs, spēcīgs, bet vienkāršs – Samsung Jet S8000

+ Ļoti kvalitatīvs ekrāns

+ Jaudīgs 800 Mhz procesors

+ Plašs funkciju klāsts

+ GPS un WiFi atbalsts

 
- Korpuss viegli smērējas, skrāpējas

- Pieticīgs papildaplikāciju klāsts

- Vāja ekrāna redzamība saules gaismā

- Ne īpaši draudzīga cena


Viedāks par viedtelefonu

Pats ražotājs šo telefonu prezentējis ar saukli “smarter than smartphone” jeb drosmīgi vēstot, ka šis sakaru rīks ir viedāks par viedtelefonu. Manas domas – Samsung Jet nemaz arī nav viedtelefons, un par to “viedāks par” apgalvojumu – tur jau viss atkarīgs, kā mēs šo mārketinga frāzi interpretējam. Samung Jet ir tiešām spēcīgs sakaru rīks, kaut vai tā iemesla dēļ vien, ka tā sirdi pumpē pamatīgs 800 Mhz procesors, kas uz telefona ātrdarbību atstāj tiešām manāmi pozitīvu iespaidu. Ņemot vērā, ka šis sakaru rīks ir apgādāts ar košu, izteiksmīgu un, protams, skārienjutīgu 3,1 collas AMOLED displeju, kuram izšķirtspēja ir 800 x 480 punkti (augstākā nekā iPhone), tad šāds procesors ir savā īstajā vietā un savu darbu paveic ļoti labi.

Ekrāns

Ekrāna kvalitāte ir tiešām superlaba, detalizācijas pakāpe ļoti smalka un krāsu palete apburoša. Taču līdz brīdim, kamēr iziesiet ar telefonu laukā spožā saulītē, jo te tomēr mazliet nāksies piepūlēties, lai kaut ko saredzētu. Ne pirmais ne pēdējais telefons ar tamlīdzīgām problēmām. Telefona skārienvadības realizēšanai izmantota rezistīvā tehnoloģija, respektīvi, ekrānu var bakstīt gan ar pirkstu, gan arī ar priekšmetiem (zīmuli, irbuli, nagu utt.). Atsaucība ir visai laba un precīza. Vien jārēķinās ar regulāru ekrāna pucēšanu, lai atbrīvotos no pirkstu nospiedumiem.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV