Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

HP piedāvā industrijā plašāko x86

ZParks, 11.08.2009. 09:23

Informācijas tehnoloģiju kompānija Hewlett-Packard (HP) ir papildinājusi savu ProLiant G6 produktu klāstu ar 11 jauniem serveriem, kas ir ne tikai labākie industrijā enerģijas izmaksu taupības ziņā, bet arī nodrošina labāku veikstpēju un vadību, lai klienti iegūtu lielāku atdevi no katra ieguldījuma IT jomā. Septiņas no jaunajām HP ProLiant G6 servera platformām veidotas uz AMD Opteron sešu kodolu procesoriem, lai par piedāvāto cenu nodrošinātu nepārspējamu veiktspēju. Cita jaunā ProLiant G6 platforma nodrošina dubultu tradicionālo rack (statnes) serveru blīvumu un lielāku veiktspēju uz vienu vatu. HP arī iepazīstina ar jaunu modulārā tower (torņa) servera dizainu.
HP piedāvā industrijā plašāko x86

Izstrādājot jaunos serverus, HP ir izveidojis produktu portfolio ar 22 ProLiant G6 serveru platformām, kļūstot par plašāko x86 portfolio industrijā, lai ikviens klients tajā varētu atrast konkrēti savām biznesa vajadzībām, noslodzei un budžetam piemērotāko risinājumu.
“Šobrīd vairāk nekā jebkad klienti meklē dažādas iespējas, lai samazinātu savus izdevumus datu centru jomā,” skaidro Vladimiras Silkovas, Hewlett-Packard Industrijas standartu serveru (ISS) produktu vadītājs Baltijas valstīs. “Jaunie produkti ProLiant G6 portfolio HP serveru inovācijas vēsturē ir zīmīgi ar to, ka piedāvā industrijā labāko serveru veiktspēju, patērējot ievērojami mazāk jaudas kā iepriekšējās serveru paaudzes.”

Jaunās HP ProLiant G6 platformas uz AMD bāzes ir jau pieejamas visā pasaulē. Cenas jaunajiem HP ProLiant G6 serveriem ir no 828 latiem līdz 8400 latiem atkarībā no konfigurācijām.

Vairāk informācijas par HP ProLiant serveriem: www.hp.com/go/proliant

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV