Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Tālvadības pults Logitech Harmony 900 vada mājas izklaides ierīces pat tad, ja tās atrodas ārpus redzesloka

Jānis Vanags, 11.08.2009. 12:45

Logitech šodien iepazīstina ar tālvadības pulti Logitech Harmony® 900. Ar pārstrādāto tehnoloģiju RF, pilnkrāsu skārienekrānu un intuitīvu taustiņu izkārtojumu uzlādējamā tālvadības pults Logitech Harmony 900 ļauj vienkārši vadīt televizoru un skatīties filmas, spēles un mūziku pat tad, ja iekārtas neatrodas jūsu redzeslokā.
Tālvadības pults Logitech Harmony 900 vada mājas izklaides ierīces pat tad, ja tās atrodas ārpus redzesloka

“Līdzīgi kā visas Harmony sērijas tālvadības pultis arī Harmony 900 vienkāršo mājas izklaides iespējas – filmu skatīšanos un mūzikas klausīšanos zvilnot ērtā dīvānā,” saka Logitech viceprezidents un Harmony nodaļas vadītājs Ašišs Arora (Ashish Arora). “Diemžēl vairāk mājas izklaides sistēmu iekārtas nozīmē arī vairāk tālvadības pultis un vadus. Ar tālvadības pults Harmony 900 tehnoloģiju RF iespējams vadīt līdz pat 15 ierīces.”

Vienkārši uzstādāma sistēma RF

Tālvadības pults Harmony 900 pilnībā pārstrādātā sistēma RF ļauj viegli vadīt (līdz pat 30 metru attālumam) skapjos novietotas iekārtas, bez sistēmas RF uzstādīšanas grūtībām. Novietojiet komplektā iekļauto IR starotāju un divus ministarotājus skapja plauktos līdzās vadāmajām ierīcēm (atšķirībā no citām tālvadības pultīm ar tehnoloģiju RF starotājus nevajag izvietot pie katras ierīces). Pēc tam lietojiet tālvadības pults Harmony 900 krāsu skārienekrānu, lai izvēlētos ierīces, ko vēlaties vadīt ar tehnoloģiju RF. Kad uzstādīšana ir pabeigta, jūs varat aizvērt izklaides sistēmas skapja durvis un izmantot savu tālvadības pulti ikvienā mājas vietā.

Ērti turēt un viegli lietot

Tālvadības pultij Logitech Harmony 900, kurai par pamatu izmantota godalgotās tālvadības pults Logitech Harmony® One konstrukcija, intuitīvais taustiņu izkārtojums ir sadalīts četros noteiktos apgabalos (cipari, tradicionālie DVD vadības taustiņi, D paliktnis ar skaļuma un kanālu regulētāju un ekrāna izvēlnes taustiņi), ļaujot ātri atrast vajadzīgo funkciju. Tālvadības pultī Harmony 900 redzami 44 svarīgākie taustiņi. Katrs no šiem taustiņiem ir īpaši veidots, lai nodrošinātu teicami sataustāmas rindas. Tādējādi tālvadības pulti var ērti lietot tikai ar tausti vien.

Viens skāriens jūsu izklaidei

Līdzīgi kā visas citas Logitech Harmony sērijas tālvadības pultis, arī jaunākais papildinājums ļauj skatīties iecienītāko filmu vai programmu, pieskaroties tikai vienam taustiņam. Ar tālvadības pulti Harmony 900 nav vajadzīgs sarežģīts saraksts un gari paskaidrojumi, kā lietot mājas izklaides sistēmu. Tā vienkāršo jūsu izklaides iespējas ar viena pieskāriena vadību. Visa ģimene, draugi un pat auklīte var vienkārši atlasīt vajadzīgo, izvēloties uz ekrāna atbilstošo ikonu, piemēram, “Skatīties TV”. Tālvadības pults ieslēgs televizoru, kabeļtelevīzijas dekoderu, audio/video uztvērēju un jebkuru citu nepieciešamo ierīci.

Tiešsaistes iestatīšana

Logitech tiešsaistes iestatīšana nodrošina maksimāli vieglu tālvadības pults Harmony 900 lietošanu. Intuitīvais iestatīšanas vednis vada lietotāju un aicina ievadīt sastāvdaļu ražošanas un modeļa numurus. Pēc tam programmatūra Harmony ieprogrammē tālvadības pultī atbilstošus IR kodus, izmantojot uzņēmuma Logitech datubāzi, kurā iekļauts vairāk nekā 225 000 ierīču no vairāk nekā 5 000 ražotājiem. Un tā kā jaunu ierīču kodi tiek pievienoti katru dienu, jūs varat būt pārliecināts, ka iegādātās ierīces būs iespējams vadīt arī turpmāk.

Cena un pieejamība

Modernā universālā tālvadības pults Logitech Harmony 900 būs nopērkama no septembra, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena būs 399,99 eiro. Pults komplektā ir lādētājs, uzlādējama baterija, strāvas vads, IR starotājs un divi ministarotāji. Atsevišķās valstīs Logitech tiešsaistē plāno piedāvāt papildu starotāju un ministarotāju komplektu.


Par Logitech

Logitech ir vadošais uzņēmums personālo ārējo ierīču izstrādē, ieviešot jauninājumus datoru vadībā, interneta sakaros, digitālajā mūzikā, mājas izklaides vadībā, spēlēm paredzētajās un bezvadu ierīcēs. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta Šveices akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SIX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV